Tapahtuman kuvituskuva.

Peruttu: Uutta Itä-Helsinkiä -tapahtuma 12.3. Stoassa

Päivitys 12.3.2020: Uutta Itä-Helsinkiä -tapahtuma on peruttu

*****************************

Itäinen ja kaakkoinen Helsinki muuttuu ja kasvaa vauhdilla. Itäkeskuksen, Herttoniemen, Kruunuvuorenrannan, Laajasalon, Puotilan, Vartiokylän, Mellunkylän ja Vuosaaren ajankohtaiset asemakaavat ja muut suunnitelmat ovat esillä Uutta Itä-Helsinkiä -tapahtumassa 12.3. kello 15–19 Itäkeskuksen Stoassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Stoan tapahtumassa pääset samalla kertaa tutustumaan kaikkiin itäisen ja kaakkoisen Helsingin ajankohtaisiin suunnitelmiin. Esitysten lisäksi on mahdollista keskustella esittelypisteillä suunnittelijoiden kanssa nyt työn alla olevista hankkeista.

Tapahtumassa mahdollisuus kielioppaan kanssa tutustua ja saada tietoa kaupunkisuunnittelusta myös venäjän, somalin, kiinan ja arabian kielillä.

Kysy oman kaupunginosan asioista infopisteillä

Suunnittelijat päivystävät infopisteillä, ja heiltä voi kysyä tarkemmin omasta asuinalueesta. Infopisteet on jaettu kaupunginosittain, jolloin tieto löytyy helposti.

Tapahtumassa on esillä kansainvälisen arkkitehtikilpailun Itä-Helsingin keskusta –kilpailun tuloksia. Lisäksi tietoa vetovoimaisesta Myllypuron kampusalueesta sekä katsaus itäisen Helsingin asuntotuotantoon.

Erillisissä tietoiskuissa asiantuntijat kertovat mm. ajankohtaisista kaavoista ja raideliikenteestä. Myös Laajasalon suunnitelmista, Vartiokylänlahden suunnitteluperiaatteista sekä Mellunkylän kaupunkiuudistuksesta on tiiviit esitykset.

Tapahtumassa on esillä myös asemakaavan laadinnan aloittavia osallistumis- ja arviointisuunnitelmia (OAS), ja niistä on mahdollista keskustella kunkin hankkeen suunnittelijan kanssa.

Tapahtuman koko ohjelmaan ja ajankohtaisten suunnitelmien listaukseen pääsee tutustumaan osoitteessa
www.hel.fi/suunnitelmat

Tervetuloa!

Uutta Itä-Helsinkiä -tapahtuma
12.3.2020 kello 15–19
Kulttuurikeskus Stoa (Turunlinnantie 1).