Karttakyselyn mainos

Vaikuta Tuusulanbulevardin suunnitteluun vastaamalla karttakyselyyn

Tuusulanbulevardin suunnittelu etenee. Tulevaisuudessa Mäkelänkatua jatketaan ja Tuusulanväylän moottoritie muutetaan kaduksi. Tuusulanbulevardi yhdistää nykyiset kaupunginosat toisiinsa, ja alueelle tulee uusia koteja, palveluita ja työpaikkoja noin 20 000 helsinkiläiselle.  

Käpylän asemanseutu mullistuu ja siitä tulee vilkas joukkoliikenteen solmukohta. Pikaraitiotietä pitkin pääsee keskustasta Mäkelänkatua pitkin aluksi Käpylän asemalle ja myöhemmin Patolaan ja Pakilaan asti.

Tällä hetkellä valmistellaan Tuusulanbulevardin alueen kaavarunkoa. Kaavarungossa tarkastellaan, millaista rakentamista, uutta ympäristöä ja millaisia liikennejärjestelyjä alueelle voisi tulla. Bulevardikaupunkia suunnitellaan siten, että myös autosta riippumaton elämä on mahdollista. Palvelut löytyvät läheltä, ja ne voidaan saavuttaa jalkaisin, pyörällä tai joukkoliikenteellä. Suunnittelun päätavoitteena on ilmastoviisas, kestävä ja älykäs kaupunki.

Vastaa karttakyselyyn ja vaikuta suunnitteluun 

Millaisessa bulevardikaupungissa on hyvä asua, käydä koulussa, harrastuksissa, töissä tai olla yrittäjänä 2030-luvulla? Karttakysely Tuusulanbulevardin suunnittelusta on auki 23. kesäkuuta 2019 asti. Vastaa karttakyselyyn!

Kyselyn vastauksia hyödynnetään suunnittelussa ja kaavarungon valmistelutyössä. Vastauksia toivotaan kaikilta alueella aikaansa viettäviltä tai siellä vierailevilta – asukkailta, työntekijöiltä, koululaisilta, opiskelijoilta ja muilta alueen tuntevilta.

JAA