Kellohalli Teurastamon joulumarkkinat. Kuva Laura Nissinen.

Joulu valtaa Teurastamon - mukana ennätysmäärä myyjiä!

Ohjelmallisia ja entistäkin herkullisempia joulumarkkinoita vietetään lauantaista sunnuntaihin 15. - 16. joulukuuta 2018.

Koko Teurastamon alueelle levittäytyvien joulumarkkinoiden 70 myyjää ja myyntipistettä loihtivat yhdessä todellisen markkinahumun. Makujen maailman lisäksi markkinoilta voi löytää ideoita kattaukseen sekä laadukkaat lahjat pukinkonttiin.

Ohjelmassa on Kauneimpia Joululauluja Teri Mantereen johdolla, Paavalin Tiernapoika-esitys ja illan pimetessä tulitanssia. Lisäksi esillä on Euroopan jouluperinteitä, todellista artesaanisuklaataidetta ja touhuntäyteistä kalamarkkinameininkiä.

Teurastamolta löydät joulun herkut ja huippulahjat pukinkonttiin

Teurastamo tunnetaan erityisesti makujen maailmana. Kellohallissa markkinoiden myyntipöydät notkuvat kaikkea leivonnaisista, juustoihin ja makkaroihin,  hunajasta glögeihin ja suklaisiin. Sen lisäksi 40 design- ja käsityömyyjää esitteleee laajan kattauksen designia ja lifestyle-tuotteita niin arkeen kuin juhlaan: tuoksuja, koruja, koristeita ja muuta lahjatavaraa unohtamatta.

Suklaan ystävät ilahtuvat artesaanisuklaatapahtuma Suklaarasiasta, joka järjestetään nyt jo seitsemättä kertaa. Pihassa voi maistaa streetfood-herkkuja ja tutustua eurooppalaisiin jouluperinteisiin Ravintolakoulu Perhon ”Taste Of Europe” -tapahtumassa. Uutena avauksena Teurastamon oma kalakauppa Tukkutorin Kala järjestää  pienimuotoiset kalamarkkinat, jossa voi maistella erikoistuotteita joulun hengessä.
 
Alueen ravintolat ja kahvilat palvelevat asiakkaita markkinoiden ajan jopa yöhön saakka.

Tervetuloa maistelemaan, inspiroitumaan ja shoppailemaan!

Teurastamon Joulumarkkinat
15. - 16.12.2018
La klo 10 – 17 ja Su klo 11 – 17
vapaa pääsy
https://www.facebook.com/events/298006780792416/

Teurastamo sijaitsee Kalasataman kulmilla, kävelymatkan päässä REDI:n kauppakeskukselta, osoitteessa Työpajankatu 2.
Metro: Kalasatama (400 m), Ratikat 6, 7 ja 8: Lautatarhankatu (400 m), Bussi 55: Tynnyrintekijänkatu (50 m)

Ohjelmaa lauantaina

Klo 11.45 Paavalin seurakunnan tuoreet Tiernapojat
Klo 12.00 Suomen Joululaulupäivänä lauletaan Kauneimpia Joululauluja Paavalin kirkkoherra Kari Kanalan ja muusikko Teri Mantereen vauhdittamana. Tilaisuuden lahjoitukset osoitetaan kehitysmaiden lapsille Suomen Lähetysseuran kautta.
Klo 16.00 Belenos Group Of Arts esittää pihassa kauniin viekoittelevan tulitanssishown.

Lisäksi lapsille on luvassa poniratsastusta lauantaina ja sunnuntaina.

Joulumarkkinoiden myyjät 15. – 16.12.2018

JAA