Tapulikaupungissa Takalantiellä alkaa kadun ja kunnallistekniikan saneeraus

Tapulikaupungissa Takalantiellä alkaa kadun ja kunnallistekniikan täydellinen saneeraus. Katurakenteiden uusimisen lisäksi kadulle rakennetaan uusi kunnallistekniikka (vesihuolto, kaukolämpö ja kaapeliputkitukset) sekä katuvalaistus.

Työt käynnistyvät lokakuussa kaukolämmön siirrolla. Tämän jälkeen jatketaan kaapeli- ja vesihuoltotöillä. Lopuksi katu asvaltoidaan ja sille asennetaan uudet graniittiset reunakivet. Töiden arvioidaan valmistuvan vuoden 2021 loppuun mennessä. Urakka vie aikaa savisen maaperän ja kapean kadun vuoksi.

Työ haittaa liikennettä, mutta tonteille ajo pyritään säilyttämään koko työmaan ajan.

Tilaa WhatsApp-tiedotteet työn etenemisestä

Tiedotamme työmaan etenemisestä sekä sen aiheuttamista muutoksista kulkureitteihin ja liikennejärjestelyihin WhatsApp-viestien avulla. 

Toimi näin:

1. Lisää̈ puhelimesi yhteystietoihin numero 040 520 8925 ja anna yhteystiedolle nimeksi esim. Takalantien työmaa. WhatsApp toimii vain, jos yhteystieto on puhelinluettelossasi.

2. Lähetä tähän numeroon WhatsAppissa viesti, josta käy ilmi, että haluat tilata listan viestit.

3. Lisäämme sinut listalle, ja alat saada mieltä viestejä. Muut viestien vastaanottajat eivät näe numeroasi. Emme luovuta yhteystietoja eteenpäin.

4. Jos haluat perua tilauksen, lähetä meille viesti aiheesta.

Mikäli ette käytä WhatsAppia, voit tilata työmaan tiedotteet myös sähköpostilla. Ilmoita sähköpostiosoite työmaan vastaavalle työnjohtajalle Katja Jaranteelle (katja.jaranne@hel.fi), johon voi olla yhteydessä myös työmaahan liittyvissä kysymyksissä muuten.

Lisätiedot
Katurakentaminen
vastaava työnjohtaja Katja Jaranne
09 31020496
katja.jaranne@hel.fi
Helsingin kaupungin rakentamispalvelu-liikelaitos Stara