Siilikujalla alkaa katutyö helmikuussa

Siilikujalla uusitaan kunnallistekniikkaa tulevaa asuntorakentamista varten. Työt alkavat paalulaattojen teolla ja kunnallistekniikan siirroilla kadun Siilitien päässä olevalla tontilla, jolla talonrakennustyöt alkavat ensimmäisenä. Katutyö alkaa helmikuussa 2020.

Työt pyritään tekemään arkisin klo 7-18 välisenä aikana. Työt voivat aiheuttaa meluhaittaa kadunvarren asukkaille ja vaikuttavat liikkumiseen alueella. Väliaikaiset kulkureitit merkitään opastein ja niistä tiedotetaan kadun varren kiinteistöihin.

Nyt alkavissa katutöissä Siilikujalle toteutetaan väliaikainen pinta noin kymmeneksi vuodeksi, kunnes sairaalarakennukset on purettu ja tilalle rakennettu uusia asuinrakennuksia. Tämän jälkeen rakennetaan lopullinen, katusuunnitelman mukainen katu. 

Töiden arvioidaan valmistuvan joulukuussa 2020. Urakoitsijana toimii Helsingin kaupungin Stara.

Asuntoja sairaala- ja terveyskeskusrakennusten tilalle

Herttoniemeen rakennetaan uusia asuntoja yhteensä noin 600 asukkaalle. Siilikujan varren ja vanhan sairaala-alueen rakentaminen alkaa Siilitien ja Siilikujan kulmatontilta todennäköisesti loppuvuonna 2020 ja jatkuu tulevina vuosina kohti purettavaa sairaalarakennusta.

Siilikujan lopulliseen katusuunnitelmaan
Katusuunnitelman selostus


JAA