Suoraan sisältöön
A A A
Kuva työmaasta, kuva Metropolia Ammattikorkeakoulu

Myllypurolaisilta hyvää palautetta Metropolian kampustyömaalle

Metropolian Myllypuron kampustyömaa pyysi myllypurolaisilta palautetta kesäkuussa 2.-21. päivä verkkokyselyn avulla. Kysely toistettiin nyt toista kertaa ja siihen tuli 49 vastausta.

Myllypurolaiset pitävät edelleen kampusta hyvänä asiana alueelleen tulevaisuudessa. Peräti 88 prosenttia vastaajista oli erittäin tyytyväinen tai tyytyväinen hankkeeseen.

Rakennustyömaan vaikutuksia arvioitiin hiemaan kriittisemmin, vaikka nämäkin tulokset olivat erittäin positiivisia. Kaikkiaan 76 prosenttia vastaajista oli työmaahan erittäin tyytyväinen tai tyytyväinen.

Avointa palautetta tuli liikenneasioista

Kyselyssä pystyi antamaan myös avointa palautetta. Eniten asukkaat kirjoittivat liikenteestä. Tässä asiassa mielipiteet vaihtelivat, osan mielestä liikenne sujuu hyvin, toisten mielestä ei. Konkreettisia parannusehdotuksia oli toive saada vähemmän kuoppainen reitti Kehä 1:n toiselta puolelta metroasemalle. Yksi vastaaja toivoi liikennevaloja ostarin ja metroaseman välille. Eräs autoilija oli huolissaan työmaan työntekijöiden turvallisuudesta, sillä he joutuvat ylittämään Kehälle johtavan autotien monta kertaa päivässä.

Usean vastaajan toive on jo toteutunut, sillä kurkistusaukot ovat ilmestyneet työmaa-aitaan kesäkuussa. Monessa avoimessa viestissä rakennustyömaalle toivotettiin myös tsemppiä ja onnea.

Helsingin kaupunki rakennuttaa kampuksen ammattikorkeakoulun käyttöön.

Lisätietoa hankkeesta Metropolian sivuiltaJAA