Kuva alueen puistosuunnitelmasta.

Leikkipuisto Traktorin pihan peruskorjaus alkaa – kesätoiminta jatkuu normaalisti

Leikkipuisto Traktorin piha-alueen peruskorjaus aloitetaan 6. heinäkuuta. Malmilla sijaitsevan leikkipuiston leikkivälineet, kasvillisuus, pintamateriaalit ja kahluuallas uusitaan. Lisäksi hiekkakentän tilalle rakennetaan hiekkatekonurmella päällystetty areena. Samalla uusitaan alueen vesijohtoverkostoa, jäte- ja hulavesiviemäreitä. Myös alueen valaistus uusitaan ja alueen länsireunaan rakennetaan uusi puistoreitti.

Loppukesästä rakennustyö keskittyy puiston länsi- ja pohjoisosiin. Tuona aikana myös puiston pohjoisosan leikkivälineet puretaan. Muiden alueiden leikkivälineet pysyvät käytössä. Vuoden 2021 keväällä ja kesällä rakennetaan leikkipuistorakennuksen viereiset alueet.

Työmaa vaikuttaa alueella liikkumiseen – pyöräliikenne ja jalankulku järjestetään merkittyjä kiertoteitä pitkin. Korjauksia tehdään päiväsaikaan.

Koululaisten kesäleirit ja puistoruokailu järjestetään normaalisti heinä-elokuun aikana. Myös syksyn ja ensi kevään aikana kerhotoiminta jatkuu normaalisti. Leikkipuiston rakennus ja sen lähialueet suljetaan koulujen loma-ajaksi vasta ensi kesänä 2021. Traktorin korjaustöiden on määrä valmistua ensi vuoden syyskuun loppuun mennessä.

Hankkeen tietoja voi katsoa karttapalvelusta.