laivastopuiston-kenttä

Katajanokalla Laivastopuiston kenttä valmistuu 2.6.

Katajanokalla Laivastopuiston kenttä valmistuu kesäkuun 2. päivä. Asukkaat ovat jo innolla ottamassa uutta kenttää käyttöön, vaikka se on aidattu työmaaksi. Urakoitsija toivoo asukkaiden kunnioittavan työmaa-aluetta, jotta alue pystytään viimeistelemään turvallisesti ja nopeasti loppuun saakka.

Kivituhkapintaisen pelikentän kunnostus alkoi viime syksynä.  Uuden jalkapallokentän kooksi tuli 35x60 metriä ja se on rakennettu hiekkatekonurmipintaisena. Metalliverkkoaidat on uusittu ja aitauksen kulmiin on tehty kulkuaukot. Peruskorjauksen yhteydessä kentän valaistus on uusittu.

Puiston Katajanokanrannan puoleinen orapihlaja-aita sekä pohjoisosan nurmialue ovat säilyneet ennallaan. Rakennustöiden yhteydessä huonokuntoiset ja voimakkaasti kentän päälle kasvavat puut on poistettu.

Kentän vastaanottotarkastus pidetään 1. päivä kesäkuuta, ja kenttä on asukkaiden käytössä 2. päivä kesäkuuta.

”Pidetään yhdessä hyvää huolta kentästä, jotta siitä on pitkään iloa meille kaikille. Tänä keväänä kaikkien yhteisenä etuna on muistaa riittävät välit myös leikkiessä ja pelaillessa”, muistuttaa projektipäällikkö Petra Rantalainen kaupunkiympäristön toimialalta.