Helsinki kesällä 2021. Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila.

Vastaa kyselyyn katujen ja puistojen kesäajan hoidosta

Mitä mieltä olet Helsingin katujen ja puistojen kesäaikaisesta hoidosta? Onko kaupungissa jokin paikka, josta erityisesti haluaisit kiittää tai antaa moitteita? Kaupunki pyytää helsinkiläisiä ja kaupungissa vierailevia vastaamaan kyselyyn kesäaikaisen hoidon onnistumisesta.

Kyselyllä kerätään tietoa kaupungin yleisten alueiden kesäaikaisesta hoidosta 2021, ja siihen vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia. Karttapohjainen kysely on avoinna 26.10.–8.11.2021.

Pääset vastaamaan kyselyssä jalkakäytävien, pyöräteiden, ajoratojen sekä puistojen kesäaikaiseen hoitoon liittyviin kysymyksiin. Voit antaa esimerkiksi istutusten hoitoon, roska-astioiden käytettävyyteen sekä puistojen varusteiden, kuten penkkien ja leikkivälineiden, kuntoon liittyvää palautetta.

Kyselyn vastauksia käytetään kunnossapidon kehittämiseen.

”Koronakesä veti sankoin joukoin väkeä kaupungin yleisille alueille ja erityisesti puistoihin. Kokemuksemme mukaan välillä on ollut haastavaa vastata kävijämäärien räjähtämiseen. Nyt haluammekin kerätä tietoa kesäaikaisen hoidon onnistumisesta ja kehittää sitä entisestään saadun palautteen perusteella”, kertoo laatuvastaava Sari Lilja-Kotamäki Helsingin kaupunkiympäristön toimialalta.

Jos sinulla on yksityiskohtaista palautetta, joka vaatii välittömiä toimenpiteitä, lähetä viesti kaupungin palautekanavaan: hel.fi/palaute.

Voit vastata kyselyyn suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi.

Vastaa kyselyyn: https://query.eharava.fi/3641

Lyhytosoite: bit.ly/kesakysely-2021

Lisää tietoa katujen kesäajan hoidosta

Kuva: Helsingin kaupungin aineistopankki / Raine Huvila