Kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat Töölönlahdenkadulla 15.4. alkaen

Kävelijöiden ja pyöräilijöiden reitit muuttuvat työmaan vuoksi Töölönlahdenkadulla maanantaina 15. huhtikuuta alkaen noin neljän viikon ajaksi. Työmaalla on myöhemmin vaikutuksia myös Töölönlahdenkadun ajoneuvoliikenteeseen.

 

Töölönlahdenkadulla Makasiinipuiston työmaan kupeessa kulkeva kävely- ja pyöräilytie suljetaan, ja kävelijät ja pyöräilijät ohjataan Töölönlahden puolelle.

 

Lisäksi kävely- ja pyöräilytie suljetaan Töölönlahdenkadun ja Alvar Aallon kadun risteyksessä. Kävelijät ja pyöräilijät ohjataan kulkemaan risteyksessä rautatien puolelle.

 

Katutyö liittyy Kansalaistorin ja Keskustakirjasto Oodin rakennusurakoiden viimeistelyyn, sillä nyt puretaan Oodin työmaan väliaikainen vesihuollon linja. Samassa yhteydessä pyörätielle tehdään sen lopullinen punainen asvalttipinnoitus.

 

Oodin ja Musiikkitalon välissä sijaitsevan Makasiinipuiston rakentaminen jatkuu kesäkuun loppuun saakka. Makasiinipuiston ja Oodin välissä oleva kävely- ja pyöräilyreitti on tällä hetkellä suljettu vesihuoltotyön vuoksi. Jos työt etenevät suunnitelmien mukaan, reitti aukeaa toukokuun lopussa.

 

Rakennustöiden urakoitsijana on Destia Oy ja tilaajana Helsingin kaupunkiympäristön toimiala.