Kaupunki mukana Malmin päivässä 18. toukokuuta

Helsingin kaupungin suunnittelijat ovat perinteiseen tapaan mukana Malmin päivässä 18. toukokuuta kello 11–15. Esittelypiste on Ala-Malmin puistosta tai sateen sattuessa Malmitalon aulassa. Paikalla on runsaslukuinen joukko kaavoittajia ja muita asiantuntijoita kaupungin eri yksiköistä. Ohjelmassa on muun muassa:

Malmin keskusta –huomenna: Asukkaiden tulevaisuuskuva Malmin keskustasta

Malmin keskusta huomenna –suunnitelmaa on työstetty asukaskyselyn jälkeen asukkaista kootussa sparrausryhmässä. Tule tutustumaan työn tuloksiin ja keskustelemaan siitä, vastaako työstetty visio tulevaisuudesta sinun toiveitasi. Malmin keskustan visiosta tehdään syksyllä suunnitteluperiaatteet, jotka tulevat tulevaisuudessa ohjaamaan asemakaavoitusta.

Tule kysymään asemakaavamuutoksista

Malmilla kerätään parhaillaan mielipiteitä kahdesta asemakaavamuutoksesta.Molempien asemakaavojen suunnittelija on paikalla Malmin päivässä.

Askartien ja Kirkonkyläntien varteen suunnitellaan uuden kerrostalon rakentamista nykyisen liikerakennuksen paikalle.

Ampujantie 3:ssa ja Filpuksenpuistossa nykyisten leikkipuisto- ja päiväkotirakennusten paikalle on tarkoitus rakentaa uusi leikkipuisto- ja päiväkotirakennus. Leikkipuiston ja päiväkodin pihaa on tarkoitus laajentaa osin puistoalueelle.

Kerro lempipaikkasi

Merkitse karttaan omat lempipaikkasi Malmin, Pukinmäen ja Fallkullan alueilla. Tietoa hyödynnetään Pukinmäen ja Malmin alueita koskevissa tulevissa suunnitelmissa Tähän lastenkin on mukava osallistua, sillä teemme töitä muovailuvahalla.

Tapaa stadiluotsi

Malmin alueen stadiluotsi Outi Rissanen on mukana kaupungin pisteellä kertomassa omasta työstään.

Tule hakemaan Helsinki-tatuointi

Malmin keskusta huomenna -verkossa

Asemakaavamuutokset verkossa

Lisätietoa koko Malmin päivästä Facebook-tapahtumassa

https://www.facebook.com/events/845391759129720

la

14:00

Ojasta puroksi -dokkari (S) – Malmin päivän ohjelmaa

Malmitalo

Ojasta puroksi -dokumentissa tutustutaan mitä päättäväisyydellä voidaan saavuttaa kun puhutaan luonnosta ja ympäristöstä. Lue lisää »