Katutyöt haittaavat liikennettä Herttoniemen yritysalueella 27.10. alkaen

Herttoniemen yritysalueella käynnistyneet katutyöt aiheuttavat poikkeusjärjestelyitä Suunnittelijankadulla ja Laivalahdenkadulla.

Laivalahdenkadun länsipuoli välillä Linnanrakentajantie–Suunnittelijankatu suljetaan ja liikenne ohjataan kulkemaan Shellin puolelta katua. Käytössä on yksi kaista molempiin suuntiin sekä jalkakäytävä ja pyörätie.

Suunnittelijankatu välillä Operaattorinkatu–Insinöörinkatu pysyy suljettuna liikenteeltä.

Mainitut poikkeusjärjestelyt ovat voimassa arviolta maaliskuuhun 2021 saakka. Poikkeusjärjestelyt on merkitty maastoon opastein.

Muutoksia bussipysäkeihin ja väliaikainen reittimuutos Sorvaajankadulle

Linjojen 79 ja 500 bussipysäkki Puusepänportti (H5022) idän suuntaan siirtyy Laivalahdenkadulla tiistaina 27.10. noin 200 metriä kauemmas Linnanrakentajantien risteyksestä. Lisäksi linjat ajavat poikkeusreittiä 29.–30.10, jolloin pysäkit Laivalahdenkadulla ovat poissa käytöstä ja linjat käyttävät korvaavia pysäkkejä Sorvaajankadulla.

Runkolinjabussin 510 päätepysäkki Herttoniemen metroasemalla on poissa käytöstä ke 28.10. klo 18.00 – to 29.10. klo 06.00 asfaltointitöiden takia. Linjan väliaikaisena poistumispysäkkinä Herttoniemessä käytetään töiden ajan Itäväylällä sijaitsevaa laituria 17 (H4007, kauppakeskus Hertsin ja metroaseman välissä).

Toisena poistumispysäkkinä on käytössä myös Siilitien metroaseman bussilaituri 1 (H4010, Itäväylän lännen suunnan rampilla), josta vaihtoyhteys metroon on lyhyempi kuin Herttoniemessä. Siilitieltä ei voi nousta linjan 510 kyytiin.

Asvaltointityöt eivät vaikuta runkolinjabussien 510 lähtöpysäkkiin Herttoniemen metroasemalla.

Joukkoliikenteen poikkeusjärjestelyistä saa tietoa osoitteesta www.hsl.fi.

Katujen parannustyön urakoitsijana toimii Stara. Pahoittelemme uudistustöistä mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa Herttoniemen yritysalueen katutöistä: hel.fi/herttoniemenkadut