Uutta kantakaupunki -tapahtuman mainos

Kantakaupungin suunnitelmista keskustellaan 19. marraskuuta Oodissa

Helsingin keskustan ja kantakaupungin suunnitteluhankkeita esitellään Uutta kantakaupunkia -tapahtumassa 19. marraskuuta keskustakirjasto Oodissa.

Suunnittelijat ovat kello 15–19 Oodin aulassa keskustelemassa hankkeista kaupunkilaisten kanssa. Suunnittelijoita voi tulla jututtamaan esimerkiksi Eteläsataman kehittämisestä, Kamppiin suunnitteilla olevasta terveys- ja hyvinvointikeskuksesta, Helsinki Garden -monitoimiareenan suunnitelmista, Sibeliuksen puiston kunnostamisesta, Töölöntorin elävöittämisestä sekä Mannerheimintien ja Hietaniemenkadun pyörätiehankkeista.

Lisäksi Maijansalissa kuullaan tietoiskut Laakson uudesta sairaalasta ja Koivusaaren muutoksesta asuin- ja työpaikka-alueeksi sekä yleiskatsaukset kantakaupungin kaavoitus- ja liikennehankkeista. Tapahtuman ohjelmaan voi tutustua osoitteessa hel.fi/keskusta.

Kantakaupunki elää muutosta

Helsingin kantakaupunki on uudistunut rajusti viime vuosina, kun vanhat satama-alueet Länsisatamassa ja Sörnäisissä ovat rakentuneet Jätkäsaaren ja Kalasataman asuin- ja työpaikka-alueiksi.

Kantakaupunki uudistuu lähivuosina myös vanhan kaupunkirakenteen sisällä – suunnitteilla on kymmeniä hankkeita yksittäisten rakennusten muutoksista mittavaan täydennysrakentamiseen. Keskustan toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi suunnitellaan myös liikennehankkeita ja historiallisten arvoympäristöjen kunnostamista.

Uutta kantakaupunkia -tapahtuma
19.11.2019 kello 15–19
Keskustakirjasto Oodi
Töölönlahdenkatu 4, Helsinki
hel.fi/keskusta

Lisää aiheesta:

Lisätietoa keskustan suunnitteluhankkeista

Kantakaupungin suunnitteluhankkeet kartalla

Tapahtuman Facebook-sivu

JAA