Suoraan sisältöön
A A A

Kaapelipuiston ja Kaapeliaukion suunnittelu alkaa ideointitilaisuudella 18.12. Kaapelitehtaalla

Helsingin kaupunki suunnittelee muutoksia Kaapelipuistoon ja Kaapeliaukiolle. Kyse on tulevan ns. Tanssin talon naapurustosta.

Tervetuloa keskustelemaan Kaapelipuiston ja Kaapeliaukion suunnittelun lähtökohdista ja periaatteista ja samalla ideoimaan alueiden käyttömahdollisuuksia. Tilaisuus pidetään maanantaina 18.12.2017 klo 18.00–20.00, osoitteessa Kaapelitehdas, Kokoustilat Kela & Watti, Tallberginkatu 1 D, kellaritaso.

Kadun ja puiston suunnittelu perustuu valmisteilla olevaan asemakaavaan. Suunnittelun tavoitteena on luoda viihtyisää ja toimivaa lähiympäristöä alueen asukkaille ja käyttäjille muuttuvassa kaavatilanteessa.

Suunnitelmaluonnokset valmistuvat talvella 2018. Kaupunkiympäristölautakunta päättää suunnitelmista asemakaavan vahvistuttua. Kaapelipuiston ja Kaapeliaukion rakentaminen alkaa Tanssin talon rakentamisen päätyttyä. Ennen katu- ja puistosuunnitelman hyväksymistä ne ovat virallisesti nähtävillä kahden viikon ajan info- ja näyttelytila Laiturissa (Narinkka 2 Kamppi) ja verkkosivulla osoitteessa www.hel.fi/suunnitelmat (kohdassa Katu- ja puistosuunnitelmat).
Toivomme mahdollista palautetta ja toiveita alueiden suunnitteluun liittyen 3.1.2018 mennessä.

Lisätiedot ja palautteet:
Petra Rantalainen, Helsingin kaupunki, maankäyttö ja kaupunkirakenne
puh. 09 310 39795, etunimi.sukunimi@hel.fi
Mari Ariluoma, Nomaji Oy
puh. 0400 205 483, etunimi.sukunimi@nomaji.fiJAA