Tilapalvelut asuntovuokraus palvelee KYMP-talossa Kalasatamassa

Tilapalvelut asuntovuokraus on muuttanut uusiin tiloihin Kalasatamaan Kymp-taloon. Palvelemme osoitteessa Työpajankatu 8. Asiakaspalvelumme sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa.

Asiointi asuntovuokrauksessa 

Koronavirusepidemian aiheuttaman poikkeustilan aikana toimimme THL:n ja kaupungin johdon antamien ohjeistuksien mukaisesti asiakaspalvelussamme.

Tavoitteena on hoitaa mahdollisimman monet asiat puhelimitse, sähköpostitse ja postin välityksellä. Näin saamme vähennettyä päivittäisten asiakaskontaktien määrää ja kestoa.

Puhelin- ja sähköpostipalvelumme toimivat poikkeusaikana normaalisti

Puhelinpalvelumme vastaa arkisin klo 10 – 14
puh: 09 – 310 322 94
ja yhteyttä voi myös ottaa sähköpostitse
asuntovuokraus@hel.fi

Vikailmoitukset vastaanotetaan
numerossa 050 324 6292
tai sähköpostitse
avainpalvelu.yhtkymp@hel.fi

Tällä hetkellä palvelemme asiakaspalvelupisteellä kävijöitä seuraavina aikoina:

  • Maanantai 8:15–12
  • Tiistai 8:15–12
  • Keskiviikko 12:00–15:00
  • Torstai 12:00–15:00
  • Perjantai 10:00–14:00

Tilapalveluiden asuntovuokraus vastaa kaupungin työsuhdeasuntojen, kaupungin omistamien vapaarahoitteisten asuntojen sekä sosiaalitoimen erityisryhmien tukiasuntojen vuokraustoiminnasta. 

Toiminta asiakaspalvelussa

Mikäli kärsit flunssan oireista (kuume, yskä, kurkkukipu, aivastelu, vuotava nenä), emme suosittele asioimaan asiakaspalvelussa vaan suosittelemme joko käyttämään sähköistä asiointikanavaa tai soittamaan puhelinpalveluumme.

Mikäli mahdollista, niin otathan ensin yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Jos tarve vaatii paikalle saapumista, sovi aika asiakaspalveluhenkilön kanssa. Näin pystymme parhaiten minimoimaan riskit.

Asiakaspalveluamme on muokattu THL:n suositusten mukaisesti, eli asiakaspalvelussamme noudatamme 1 metrin etäisyysohjetta. Asiakkaat odottavat vuoroaan isossa aulassa, jossa on mahdollisuus olla metrin päässä toisesta.

Pyydämme, että asiakkaat pesevät kädet huolellisesti ennen asiointia. 

Asiakaspalveluhenkilömme käyttävät kertakäyttöhansikkaita sekä kasvomaskeja asiakkaita palvellessaan.

Olemme koonneet lomakkeita helposti saataville odotusaulaan. Täytäthän tarvitsemasi lomakkeet valmiiksi, kun odotat vuoroasi.

Uutista on päivitetty 11.8.2020 (aukioloajat ja sijainti)