Kaupunkisuunittelumessujen 2017 haku on käynnissä.

Tervetuloa tekemään Kaupunkisuunnittelumessuja 2017!

17.01.2017 00:00

Kaupunkisuunnittelumessut 2017 järjestetään Helsingin kaupunkisuunnitteluviraston info- ja näyttelytila Laiturilla Kampissa 8.–13. toukokuuta 2017.
 

Tämä on kutsu osallistumaan messujen tuotantoon. Kutsumme mukaan erityisesti tulevan Kaupunkiympäristön toimialan edustajat ja muut kaupungin toimijat, julkishallinnon edustajat, yliopistot ja oppilaitokset, järjestöt, yhdistykset ja muut yhteisöt.

 

Luvassa vaikuttavia ihmisiä ja kohtaamisia

Messujen tavoitteena on tuoda Helsingistä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet yhteen saman katon alle. Moniulotteisella katuteemalla haluamme herätellä keskustelua mm. kaupunkibulevardeista ja keskustan kävelykatusuunnitelmista. Messujen tekijöiltä toivomme monipuolista otetta teeman käsittelyyn – on sitten kyse kadunnimistä, katusuunnittelusta, katujen toiminnallisuudesta, käyttäjälähtöisyydestä tai teknisestä näkökulmasta.


Messut on suunnattu kaikille meille kaupunkilaisille - niin ammattilaisille kuin asukkaille. Messuilla annetaan ja saadaan uutta tietoa sekä tarkastellaan kaupunkia monitahoisesti tuoden keskusteluun muuttuvaa ja toimivaa Helsinkiä.


Messuille voi osallistua tapahtumajärjestänä ja/ tai näytteilleasettajana. Ennen hakua kannattaa tutustua messujen käytännön järjestelyihin ja aikatauluihin osoitteessa http://laituri.hel.fi/nayttelyt/287 . Sivuilta löytyy linkki hakulomakkeen täyttämiseen. 

 

JAA