Kuva: Zoan

Virtuaalinen Helsinki valloittaa Slush Tokyossa

Helsingistä lähtöisin oleva Slush Tokyo on johtava kansainvälinen teknologia- ja startup-tapahtuma Japanissa. Se järjestetään nyt viidettä kertaa ja tapahtumaan odotetaan yli 6 000 teknologia-alan ammattilaista, 600 startupia, 250 sijoittajaa ja 300 toimittajaa 22.–23. helmikuuta.

Helsinki esittelee tapahtumassa ainutlaatuista Virtual Helsinki -kokemusta teemalla ”Sustainable Helsinki”. Helsingin Slushissa joulukuussa 2018 ensimmäistä kertaa nähty Virtual Helsinki tähtää kestävän matkailun palvelualustaksi. Kaupunki on toteuttanut elämysalustan yhteistyössä VR-studio Zoanin kanssa.

Lisäksi Helsinki järjestää yhteistyössä Suomen suurlähetystön kanssa Slush Tokyon yhteydessä pelialan oheistapahtuman 21. helmikuuta. Tapahtumassa on mukana kymmenen alan yritystä ja lisäksi muita alan toimijoita. Tilaisuudessa kuullaan puheenvuorot muun muassa pelialan konkareihin kuuluvilta Peter Vesterbackalta ja Wilhelm Tahtilta.

Slushin menestys Aasiassa jatkuu

Kiinnostus Slushia kohtaan on vahvaa Tokiossa, ja tapahtuman avulla kehitetään paikallista yrityskulttuuria entistä innovatiivisempaan suuntaan. Paikallisina järjestäjinä työskentelee jälleen myös aktiivinen vapaaehtoisten ja yrittäjien ryhmä.

Slushin Aasian valloitus alkoi vuonna 2015, jolloin tapahtuma järjestettiin Tokion lisäksi Pekingissä. Slush-tapahtumia on järjestetty myös Singaporessa ja Shanghaissa vuodesta 2016 alkaen.

Helsingin Slush järjestetään tänä vuonna 21.–22. marraskuuta.

Lisätietoja

Slush Tokyo
Slush Helsinki