Viittomakielellä kulttuuritekoa, asumisneuvontaa ja taidetta

Kaupunki on julkaissut marraskuun ajankohtaisen katsauksen viittomakielellä. 

Kaupunki kampanjoi tänä syksynä yhdessä poliisin ja yhteistyöjärjestöjen kanssa kulttuuritaustaista lähisuhdeväkivaltaa vastaan. 

Ateneumin syksyä valaisee kirkas tähti Ranskasta. Valokuvajournalismin isäksikin luonnehdittu Henri Cartier-Bressonin (1908–2004) näyttely on avattu.

Taiteella on kirjastoissa vankka jalansija. Kirjastoista löytyy taidekirjojen sekä taiteilijakirjojen lisäksi näyttelyitä, taidetapahtumia sekä taidelainaamo, josta voi lainata taideteoksia.

Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalin ja juna-aseman välisen suoran yhteyden avaamisaikataulua on päivitetty: terminaalinpuoleisen sisäänkäynnin arvioidaan avautuvan joulukuun loppupuolella.

Asumisneuvonnan sivustoon on koottu hyödyllistä tietoa, joilla helsinkiläiset voivat ratkaista asumisen ongelmia itsenäisesti tai ottamalla yhteyttä asumisneuvojaan suojattua turvapostia käyttäen. Sivustosta löytyy myös asumisneuvojien yhteystiedot, mikäli on tarve henkilökohtaiseen neuvontaan.

Mikä teko on tuonut jotain uutta ja erilaista Helsingin kulttuurivuoteen 2015? Lähetä ehdotuksesi osoitteessa www.hel.fi/kulttuuriteko

Monikielinen Infopankki.fi -sivusto on varsinainen tietopaketti Suomesta. Sivustolla kerrotaan muun muassa työnteosta Suomessa, suomen ja ruotsin kielen opiskelusta, asumisesta, opiskelusta ja koulutuksesta.

Lisää aiheesta:

Viittomakieliset koosteet Helsinki-kanavalla

Helsingin seutu viittomakielellä