Valtuuston kokous käynnissä.

Valtuustossa talousarvion toteutumattomat toiminnan tavoitteet ja aloitteet

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 17. helmikuuta. Esityslistalla on muun muassa vuoden 2020 talousarvion toteutumattomat sitovat toiminnan tavoitteet. Agendalla on myös yhdeksän aloitetta.

Aloitteita on esitetty muun muassa arkkitehti Eliel Saarisen suunnitelman huomioon ottamisesta Elielinaukion suunnittelukilpailussa, kuntavaalien äänestyspaikkojen suunnittelemisesta yhdessä nuorten kanssa, kiusaamisen vastaisen ohjelman soveltamisesta ja aloite Aino Acktén huvilan muuttamisesta Suomen jännien naisten museoksi.

Lisäksi listalla on muutama asemakaavamuutos. Yksi koskee Koirasaarentien ja Ilomäentien alueiden asemakaavan muuttamista Laajasalossa. Kaavaratkaisu mahdollistaa Kruunusillat-pikaraitiotien rakentamisen edelleen Yliskylään sekä pikaraitiotien varren täydennysrakentamisen.  

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin voi tutustua esityslistasta. 

Keskustelua käydään Twitterin puolella asiasanalla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta
Kaupunginvaltuuston esityslista 17.2.2021

Helsinki-kanava

Kuva: Kata Kauppinen