Valtuustosali ja lehteri.

Valtuustossa Helsinki Garden -hanke ja 18 valtuutettujen aloitetta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu keskiviikkona 12. helmikuuta. Kokouksen esityslistalla Helsinki Garden –kiinteistökehityshanketta koskeva asemakaavan muutosehdotus Taka-Töölössä.

Kaavaratkaisu koskee Eläintarhan puiston pohjoisosassa sijaitsevia puistoalueita, urheilualuetta, katualueita ja pysäköintialuetta. Helsingin jäähallin rakennus on tarkoitus yhdistää hankkeeseen ja muuttaa se pienemmäksi monitoimiareenaksi sekä liikuntatiloiksi. Kiinteistökehityshanke mahdollistaa yksityisen, maanalaisen monitoimiareenan sekä toimitilojen ja asuntojen rakentamisen Nordenskiöldinkadun varteen.

Esityslistalla on myös 39 metrojunan peruskorjauksen enimmäishinnan korottaminen siten, että hankkeen enimmäishinta on yhteensä 31,22 miljoonaa euroa.

Lisäksi kokouksessa käsitellään muutoksia kaupunginvaltuuston kokoonpanossa.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai paikan päällä valtuustosalin lehteriltä, sisäänkäynti osoitteesta Sofiankatu 3. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Valtuuston päätöksiä voi seurata Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin voi tutustua esityslistasta. Taustatietoa saa haettua Päätökset-palvelusta.

Keskustelua käydään Twitterin puolella asiasanalla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta

Kaupunginvaltuuston koko esityslista 12.2.2020
Helsinki-kanava

Kuva: Pertti Nisonen