Helsingin kaupunginvaltuusto. Kuva: Pertti Nisonen / Helsingin kaupunki

Valtuustoseminaarissa arvioidaan kaupunkistrategian toteutumista

Miten Helsingin kaupunkistrategia 2017–2021 on toteutunut eri toimialoilla? Entä mitä mieltä kaupungin työntekijät ovat vuonna 2017 käyttöönotetusta johtamisjärjestelmästä ja toimialamallista? Muun muassa nämä aiheet ovat ohjelmassa Helsingin kaupunginvaltuuston puolivälin tarkasteluseminaarissa 13.–14.6.2019. Seminaaria voi seurata Helsinki-kanavalta.

Kesäkuussa 2017 aloittanut Helsingin kaupunginvaltuusto on nyt kautensa puolivälissä. Valtuustoseminaarissa kuullaan ja keskustellaan valtuustokauden suurista hankkeista ja arvioidaan niiden toteutumista toimialoilla.

Seminaarin avaa pormestari Jan Vapaavuori puheenvuorollaan Helsingin kaupunkistrategian 2017–2021 toteuttamisen arvioinnista. Johtamisjärjestelmän ja toimialamallin arvioinnista kertoo konsultti Arto Smolander KPMG:sta. Henkilöstön kokemuksia uudistuksista avaa tuore henkilöstöjohtaja Nina Gros. Osallisuus- ja vuorovaikutusmallin toteutumisesta kertoo osallisuus- ja vuorovaikutuspäällikkö Johanna Seppälä.

Avauspuheenvuorojen jälkeen toimialajohtajat esittelevät kaupunkistrategian toteutumista toimialoillaan. Seminaarin päättävät perjantaina ryhmäpuheenvuorot.

Seminaaria voi seurata suorana Helsinki-kanavalta (www.helsinkikanava.fi).

Seminaarin ohjelma, aineistot ja esitykset julkaistaan kaupunginvaltuuston sivuilla.

Tallenne 13.6.

Tallenne 14.6.
JAA