Kaupungintalon aula.

Valtuustoseminaarissa arvioidaan kaupunkistrategian toteutumista

Tallenne kapunginvaltuuston seminaarista Helsinki-kanavalla 4. helmikuuta ja 5. helmikuuta.

Miten Helsingin kaupunkistrategia Maailman toimivin kaupunki on toteutunut? Entä millaisia kokemuksia kaupungin työntekijöillä on johtamisesta ja toimintakulttuurista? Muun muassa nämä aiheet ovat ohjelmassa Helsingin kaupunginvaltuuston seminaarissa 4.-5.2.2021.

Valtuustoseminaarissa arvioidaan valtuustokauden 2017 – 2021 kaupunkistrategian toteutumista, oppeja ja vaikuttavuutta. Strategiakauden arviointia jatketaan valtuustoseminaarin keskustelun pohjalta kevään aikana.

Torstaina valtuustoseminaarissa käydään läpi strategian toteutumista strategiamittareiden valossa ja tarkastusviraston näkökulmasta. Avauspuheenvuorojen jälkeen kaupungin toimialajohtajat esittelevät kaupunkistrategian keskeisimmät onnistumiset, haasteet ja opit toimialoillaan.

Perjantaina seminaarissa käsitellään Helsingin johtamisjärjestelmän ja toimialamallin kokonaisarviointia sekä kuullaan kaupungin henkilöstön kokemuksia johtamisesta ja toimintakulttuurista. Perjantaina ohjelmassa ovat myös valtuustoryhmien ryhmäpuheenvuorot ja esitykset koronakriisin mahdollisista vaikutuksista strategiaan sekä uuden valtuustokauden strategiatyöhön valmistautumisesta.

Koronavirustilanteen takia valtuustoseminaari järjestetään etäyhteyden avulla. Seminaaria voi seurata Helsinki-kanavalta. Seminaarin ohjelma, aineistot ja esitykset on julkaistu kaupunginvaltuuston sivuilla.

Lisää aiheesta:

Valtuustokauden hyvinvoinnin ja terveyden edistämistyön toimenpiteet kokoava Stadin HYTE -barometri julki

Uutinen julkaistu 29.1. ja tuoreutettu 4. ja 5.2.