Kaupunginvaltuuston kokouksessa valtuutettujen aloitteita

Kaupunginvaltuuston kokouksessa käsitellään tänään muun muassa asemakaavamuutoksia Ruoholahdessa ja Kulosaaressa sekä Asumisen ja siihen liittyvän maankäytön toteutusohjelman (AM-ohjelma) seurantaraporttia 2018.

Ruoholahden kaavaratkaisun myötä Kaapelitehtaan yhteyteen voitaisiin rakentaa lisärakennus tanssitaiteen ja -kulttuurin esiintymis- ja harjoitustarpeita varten. Kulosaaren asemakaavan muutoksen tavoitteena on mahdollistaa Kulosaaren ostoskeskuksen purkaminen ja korvaaminen katutason liiketiloilla sekä niiden päälle sijoittuvilla kolmella 5–7 -kerroksisella asuinkerrostalolla.

Kokouksessa käsitellään myös useita valtuutettujen aloitteita.

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai katsoa myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalta. Kokousta voi myös seurata paikan päällä valtuustosalin lehteriltä, sisäänkäynti osoitteesta Sofiankatu 3. Päätöksistä voi lukea kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteesta.

Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä @helviestinta. Voit myös osallistua keskusteluun hashtagilla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta:
Kaupunginvaltuuston esityslista 16.05.2018
Helsinki-kanava