Kaupunginvaltuusto käsittelee keskiviikon kokouksessa vuoden 2018 arviointikertomusta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu viimeistä kertaa ennen kesälomia keskiviikkona 19. kesäkuuta jo kello 16. Kokouksen esityslistalla on muun muassa vuoden 2018 arviointikertomuksen ja tilintarkastuskertomuksen käsittely sekä vastuuvapaus vuodelta 2018. Asialistalla on myös vuoden 2018 tilinpäätöksen hyväksyminen sekä Helsingin hyvinvointisuunnitelma vuosille 2019-2021.

Kokouksen esityslistalla on myös muun muassa asemakaavamuutoksia ja Itäisen saariston asemakaava.

Valtuusto valitsee myös kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan apulaispormestari Nasima Razmyarille sijaisen hänen perhevapaansa ajaksi apulaispormestarin tehtävästä 18.7.-31.12.

Kokousta voi seurata paikan päällä kaupungintalon valtuustosalin yleisölehtereiltä tai verkossa Helsinki-kanavalla. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalta.

Valtuuston kokousta voi seurata suorana Helsinki-kanavan lähetysnäkymän alta. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa.

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin voi tutustua etukäteen esityslistasta. Taustatietoa saa haettua Päätökset-palvelusta.

Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä @helviestinta. Keskusteluun voi osallistua hashtagilla #helvaltuusto.

Seuraavan kerran valtuusto kokoontuu 28. elokuuta.

Lisää aiheesta:

Kokouksen esityslista 19.6.2019

Helsinki-kanava

Päätökset-palvelu


JAA