Piirroskuva: Pilvi Meriluoto

Uunisaaren talvi tarjoaa merellisiä elämyksiä liikkujille ja nautiskelijoille

Kaivopuiston kupeessa sijaitsevaan Uunisaareen pääsee taas kätevästi ponttonisiltaa pitkin. Merellisen kävelyretken voi ulottaa Uunisaaresta viereiseen Liuskasaareen asti, sillä saarien välillä on kulun mahdollistava aallonmurtaja. Ponttonisilta Uunisaareen on käytössä 15. huhtikuuta asti.

Ravintola palvelee päivittäin

Ulkoilijoita ja matkailijoita palvelee Uunisaaressa tunnelmallinen ravintola, joka pitää ovensa auki lähes päivittäin vuoden ympäri.
 
”Uunisaari on kaikkien saari, ja saaren ravintolan toimijoina näemme asian selkeästi. Rakkaus tähän saareen yhdistää usein ihmisiä tiskin molemmin puolin. Lisäksi meillä käy paljon täysin uusia vierailijoita, sillä saareen on helppo saapua vain muutamassa minuutissa niin kesällä kuin talvellakin”, sanoo Uunisaaren ravintoloitsija-yrittäjä Nelly Kärkkäinen

Saaressa pääsee myös saunaan ja avantoon 

Uunisaaressa vierailijoita lämmittää kaksi maakaasulla lämpiävää saunaa, joita voi varata yksityiskäyttöön. Saunoista suurempi vetää 20 löylyttelijää ja pienempi kymmenen. Myös yleisiä vuoroja lenkkisaunojille on tarjolla.
 
Talvikaudella Uunisaaren elämystarjontaa täydentää avanto. Lämpimämmistä vesistä nauttiville on vuokrattavissa ulkoporeallas, josta avautuu maisema Kaivopuiston rantaan.

Erilaiset tilaisuudet onnistuvat ympäri vuoden

Uunisaari palveluineen tarjoaa elämykselliset ja toimivat puitteet erilaisille tapahtumille ympäri vuoden.
 
”Ravintolamme Vernissa-salissa järjestetään kaikkina vuodenaikoina häitä ja muita tilaisuuksia 120 hengelle. Kabinettimme mahdollistaa 45 hengen tilaisuudet ja maisemapäädyssä tapahtuma järjestyy 60 hengelle”, Kärkkäinen kertoo.

Ajankohtaista Uunisaaressa

Ravintola
Avoinna joka päivä: ma–pe klo 7–16, la–su klo 10–16. Uusi talviterassi palvelee hyvällä säällä viikonloppuisin ja tapahtumien, mm. joulumyyjäisten, yhteydessä. Lisäksi jouluillalliset 10.–21.12 voi aloittaa nauttimalla kuumaa juomaa talviterassilla.
 
Uunisaaren joulumyyjäiset 1.–2.12.
Uunisaaren tunnelmalliset joulumyyjäiset järjestetään 1.–2.12. la–su klo 10–16. Myyjäisten aikana Vernissasali on täynnä tekijöitä tuotteineen: tarjolla mm. käsitöitä, koruja, taidetta ja tuoretta leipää. Sunnuntaina myös sauna on kuumana ja avanto kylmänä.
 
Uunisaaren jouluillalliset 10.–21.12.
Ravintola Uunisaaren joulu tarjoaa merellistä tunnelmaa perheille tai vaikkapa työ- ja kaveriporukoille. Menussa myös vegaaneille sopivia vaihtoehtoja. Joulubuffet on katettuna Vernissa-salissa 10.–21.12. ma–la klo 17–22 ja su klo 12–15
Varaukset: myynti@uunisaari.fi tai puh. 09 636 870 (arkisin klo 9–16)
 
Uutta! Hyvinvointihuomenet
Uunisaari on hyvän olon saari ja tänä talvena saaressa aloitetaan arkiaamujen ”hyvinvointihuomenet” ma–pe klo 7–10. Aamu alkaa saunalla, jonka jälkeen heräilijä voi siirtyä aamiaiselle tai myöhemmin saapuessaan vaikka suoraan keittolounaalle.
Kello 7–10 sauna 5 € (vuokrapyyhe 10 €)
Kello 8–10 buffet-aamiainen 15 €
Kello 11–14 keittolounas 10 € (ei sis. kahvia tai teetä)
 
Tulossa! Sunnuntai-jooga
Kaikenlaisille kehoille, vuodenvaihteen jälkeen.


Lisätietoja

Uunisaaren palvelut
Uunisaari kohteena
Uunisaari Palvelukartalla 
 

(Kuva: Pilvi Meriluoto) 


JAA