Suoraan sisältöön
A A A
Helsinki-infon syksyn ensimmäisen numeron ja vuoden kolmannen numeron kansi.

Tulevaisuuden työtoveri tai asiakaspalvelija voi olla robotti

Kuskiton bussiliikenne nytkähtää eteenpäin loka-marraskuun vaihteessa. Tuolloin viimeisimmän sukupolven sähkökäyttöinen automaattiminibussi alkaa kuljettaa matkustajia katureiteillä, joka on tämän hetken suunnitelman mukaan Jätkäsaaren-Ruoholahden alueella.

Yrittäjä Cristina Andersson toivoo robotiikasta elinkeinoalaa Helsingille. Robotiikan ja keino- eli tekoälyn hyödyntäminen voivat tarjota sekä uudenlaisia ratkaisuja kaupungin palvelutuotantoon että uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Uudet pormestarit aloittivat. Kysyimme uusilta pormestareilta, mitkä ovat heidän syksyn tärkeimmät asiat heidän toimialallaan ja millainen kaupunki Helsinki on neljän vuoden kuluttua.

Elämysmatkaile Helsingissä. Ota lehden välistä talteen liite, joka vinkkaa kulttuuri-, kirjasto-, liikunta- ja nuorisopalveluiden syksyn vinkit.

Ohrapuurosta kasvistortilloihin, koululaisten suosikkiruokia ovat pinaattiohukaiset, kalapuikot ja jo 60-luvulta ruokalistalla ollut ohrapuuro. Nyt lautasilta löytyy myös kasvisannoksia.

Kaupungin tiedotuslehden syksyn numero on ilmestynyt ja jaossa helsinkiläisiin talouksiin.

Lisää aiheesta:

Helsinki-info

Lue uusimman lehden kaikki jutut (pdf, 6,4 Mt).

Lue Kulttuurin ja vapaa-ajan teemasivut (pdf, 960 kt)JAA