Kuva: The 10th FCPAE Europe Forum & The 4th ASEM Cooperation Forum

Tiede-, teknologia- ja innovaatioyhteistyötä Aasian maiden kanssa edistetään

Suomessa järjestettävä The 10th FCPAE Europe Forum & The 4th ASEM Cooperation Forum kokoaa yhteen yrittäjät, virkamiehet, ammattilaiset ja osaajat Kiinasta sekä muista Aasian maista ja Euroopasta. Helsingissä järjestettävä osuus tapahtuu kaupungintalolla, ja tilaisuus on kaikille avoin ja pääsymaksuton.

Foorumin teemana on ”Clean, Smart and Health”. Tapahtuma toteutetaan Helsingin kaupungin, CASTF:n ja ASEM-CCSTI:n toimesta 25.–28. syyskuuta 2018.

Foorumi korostaa tiede-, teknologia- ja innovaatioyhteistyötä Kiinan ja Euroopan välillä. Sen tavoitteena on avata uuden aikakauden Aasia-Eurooppa yhteistyötä ”Belt and Road” -aloitteen pohjalta. Foorumiin odotetaan satoja yrityksiä ja startupeja Aasiasta ja Euroopasta, satoja korkean tason ammattilaisia ja osaajia sekä monia virallisia delegaatioita.

Foorumin aihealueita:

1. Kaupunkiyhteistyö: Kiinan ja Euroopan valtioiden edustajat keskustelevat, kuinka edistää kontakteja ja yhteistyötä
2. Tiede-/korkeateknologiapuisto-yhteistyö: Kiinan ja Euroopan tiede- ja korkeateknologiapuistojen edustajat etsivät yhteistyömahdollisuuksia
3. Matchmaking: sijoittajat ja yritysten edustajat tutkivat sijoitus- ja tuotekehitysmahdollisuuksia
4. Liiketoimintayhteistyö: osallistuvilla tahoilla on mahdollisuus vierailla yrityksissä ja etsiä liiketoimintamahdollisuuksia
5. Osaajien houkutteleminen: foorumi mahdollistaa alustan mm. yrityksille ja tuotekehitysosastoille korkean tason osaajien houkutteluun Kiinasta ja Euroopasta.

Tapahtuma tarjoaa eri sidosryhmille erinomaisen verkostoitumismahdollisuuden.

Istumapaikkoja on rajallisesti ja rekisteröityminen sulkeutuu, kun paikat täyttyvät.

Tilaisuus on englanninkielinen.
Tervetuloa mukaan!

Lisätietoa ja rekisteröityminen


JAA