Health Talks 2019

Terveys- ja lifescience-alan innovaatioita tukeva Health Talks -tapahtumasarja käynnistyi

Health Talks -tilaisuuksissa keskitytään aiheisiin, jotka liittyvät terveys- ja life science -alojen yrittäjyyteen ja innovaatioihin. Toteutuksen taustalla ovat Health powered by A Grid, Health Capital Helsinki, NewCo Helsinki, Terkko Health Hub ja Upgraded, jotka yhdistivät voimansa luodakseen kiinnostavaa tietoa keskitetysti tarjoavan tapahtumasarjan. Näin startupien ei tarvitse käyttää aikaansa yrittäessään löytää kiinnostavia tilaisuuksia lukuisista eri kanavista.

”Tavoitteenamme on tarjota health- ja life science -ekosysteemille moninaisia korkealaatuisia tilaisuuksia Health Talks -brändin alla. Tilaisuudet sisältävät työpajoja, keynote-puheita, koulutuksia, reverse pitch -tilaisuuksia tai rentoa verkostoitumista – kuitenkin haluamme, että jokainen tilaisuus tuo konkreettista lisäarvoa osallistujille”, kertoo Christian Lardot NewCo Helsingistä.

”Kaikilla sidosryhmillä on omat vahvuutensa ja painopisteensä, joten meille on vain luonnollista, että työskentelemme yhdessä sen sijaan, että kilpailisimme osallistujista ja järjestäisimme samankaltaisia tapahtumia päällekkäisistä aiheista”, sanoo Rashad Ismayilzada Terkko Health Hubista.”

Ensimmäinen Health Talks -tilaisuus järjestettiin 31. tammikuuta 2019 Terkko Health Hubissa. Jatkossa Health Talks järjestetään suunnilleen kerran kuussa, useimmiten Terkko Health Hubissa, mutta myös eri paikoissa ympäri pääkaupunkiseutua ja Suomea.

Lue koko alkuperäinen artikkeli (englanniksi)

A New Era of Health Talks

Lisätietoa (englanniksi)

Health Talks Trainings 2019