Vuodenvaihdetta juhlitaan Kansalaistorilla.

Tervetuloa juhlimaan vuodenvaihdetta Kansalaistorille

Vuosi 2020 otetaan vastaan näyttävin juhlallisuuksin Kansalaistorilla 31. joulukuuta.

Iltaa tähdittävät kansainvälistä uraa luonut ALMA, kotimaisen räpin huippunimet Pyhimys ja Gasellit sekä lasten suosikki Pikku Papun Orkesteri & Blind Gut Company. Juhlakansaa tanssittaa myös suosittu ysäritykki DJ Windows95man. Helsingin uudenvuoden show’n juontavat tänä vuonna näyttelijä Alina Tomnikov ja Yle Kioskista tuttu Constantinos “Gogi” Mavromichalis. Lisäksi Helsingin pormestari Jan Vapaavuori pitää tilaisuudessa perinteisen uudenvuodenpuheen. Ilta huipentuu näyttävään ilotulitukseen

Tänä vuonna uudenvuoden show’ta voi seurata myös Eduskuntatalon portailta ja liikenteeltä suljetulta Mannerheimintieltä. Mannerheimintie ja Töölönlahdenkatu suljetaan autoliikenteeltä kokonaan viimeistään klo 22 alkaen.

Saavuthan Kansalaistorille Mannerheimintien puolelta joko Musiikkitalon ja Kiasman välistä tai Töölönlahdenkatua pitkin. Jalankulku Linnunlaululta Töölönlahden puistoon on kokonaan suljettu. Alueelle pääsee myös Elielinaukiolta Töölönlahdenkatua pitkin.

Lasten uusivuosi:

17.00–17.30 Pikku Papun Orkesteri ja Blind Gut Company
17.30 Lasten ilotulitus

Iltaohjelma:

22.00–22.45 DJ Windows95Man
22.45–00.00 Uudenvuoden show: ALMA, Gasellit ja Pyhimys
00.00–00.05 Kaupungin ilotulitus
00.05–01.00 DJ Windows95Man

Helsingin uuteenvuoteen on vapaa pääsy. Tapahtuma on esteetön ja ikärajaton.

Juhlista pääsee nauttimaan tuttuun tapaan myös kotisohvalta YLEn televisioinnin kautta. Suora TV-lähetys nähdään YLE TV1:llä uudenvuodenaattona 31.12.2019 klo 22.45–01.00.

#helsinginuusivuosi

Uudenvuoden vastaanotto Kansalaistorilla muuttaa keskustan liikennejärjestelyjä 31.12.

Helsingin kaupungin uudenvuodenjuhla järjestetään tänä vuonna Kansalaistorilla. Liikennejärjestelyt muuttuvat Kampin sekä Etu- ja Taka-Töölön alueella. Tapahtumayleisöä pyydetään saapumaan paikalle joukkoliikennettä käyttäen tai jalan.

Tapahtuma aiheuttaa poikkeusjärjestelyjä erityisesti autoliikenteessä 31.12. klo 22–01.30. Mannerheimintie välillä Arkadiankatu – Eteläinen Hesperiankatu ja Töölönlahdenkatu suljetaan autoliikenteeltä kokonaan viimeistään klo 22 alkaen. Jalankulku Linnunlaululta Töölönlahden puistoon suljetaan kokonaan 31.12. klo 17–01. Elielinaukion bussiterminaali on pois käytöstä 31.12. klo 22.00–01.30. Mannerheimintien ollessa suljettuna raitiolinjat 4 ja 10 ajetaan Runeberginkadun ja Arkadiankadun kautta.

Joukkoliikenne uutenavuotena ja loppiaisena: lisäliikennettä ja poikkeuksia

Joukkoliikenteessä on lisäliikennettä uudenvuodenaattona ja loppiaisaattona. Aikatauluissa on joitain poikkeuksia ja Helsingin Kansalaistorin uudenvuodenvastaanoton takia myös poikkeusreittejä. Poikkeavat aikataulut ja reitit näkyvät Reittioppaassa.

Miten tulle vuodenvaihteen tapahtumaan.

Lisää aiheesta: