Tapahtuma Helsingissä.

Tapahtumien koronaturvalliseen järjestämiseen perehdytään avoimessa koulutuksessa 25. toukokuuta

Voiko yleisötilaisuuksia järjestää ja jos voi, mitkä ovat korona-aikaan liittyvät reunaehdot? Mitä pitää ottaa huomioon? Mitkä ovat voimassa olevat viranomaismääräykset Helsingissä? Keneltä kysyä neuvoa? Kuinka kartoittaa riskejä ja varautua niihin etukäteen? 

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saadaan vastauksia Helsingin kaupungin ja Tapahtumateollisuus ry:n järjestämässä tapahtumien terveysturvallisuuskoulutuksessa tiistaina 25. toukokuuta kello 14–16. Pääsymaksuton  lähetys striimataan Tiivistämöltä suorana Helsinki-kanavalle.   

Koronaepidemian myötä on syntynyt lukuisia uusia yleisötilaisuuksia koskevia ohjeistuksia ja linjauksia, jotka tapahtumajärjestäjän sekä esimerkiksi tapahtumatilojen vuokraajan on huomioitava. Tapahtumateollisuus ry tuo mukaan alan ammattilaisten kokemuksen ja käytännön vinkkejä. 

Kaupunki ja Tapahtumateollisuus ry pyrkivät koulutustapahtumalla auttamaan Helsingissä ja koko maassa tapahtuma-alan toimijoita tarjoamalla käytännönläheisen koulutuksen ja ohjeet siitä, kuinka terveysturvallisuusnäkökulmat tulee erilaisissa tapahtumissa huomioida. Kaikki tapahtumajärjestäjät ovat tervetulleita kuulolle ja esittämään kysymyksiä! 

Tilaisuuden tallenne julkaistaan tekstitettynä Helsinki-kanavalla mahdollisimman pian tilaisuuden jälkeen. Tilaisuus on suomenkielinen. Tarkka ohjelma julkistetaan vielä 17. toukokuuta alkavalla viikolla. 

Seuraa tapahtumaa tiistaina 25.5. kello 14–16 suorana: 
Helsinki-kanava
Helsingin Facebook 

Lisää
 aiheesta
Tapahtumateollisuus ry 
Järjestä tapahtuma Helsingissä