Sosiaali- ja terveystoimialalle 17 uutta virkaa

Kaupunginhallitus päätti 4.11. kokouksessaan perustaa sosiaali- ja terveystoimialalle uusia virkoja 1.1.2020 lukien. Perhe- ja sosiaalipalvelut –palvelukokonaisuuden työkykyselvitysyksikköön perustetaan johtavan sosiaalityöntekijän ja yhdeksän sosiaalityöntekijän virat sekä vammaisten sosiaalityöhön sosiaaliohjaajan virka.

Lisäksi sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut -palvelukokonaisuuteen HelppiSeniorin asiakasohjauksen yksikköön perustetaan kuusi asiakasohjaajan virkaa. Osa perustettavista viroista tulee työsuhteisten tehtävien tilalle.

Pirkkolan liikuntapuiston jäähallihanke etenee valtustoon

Kaupunginhallitus hyväksyi Pirkkolan jäähallien uudisrakennuksen hankesuunnitelman siten, että hankkeen enimmäislaajuus on 8 236 brm² ja enimmäishinta on 19 400 000 euroa. Lopullisen päätöksen hankkeesta tekee kaupunginvaltuuston.

Uusi jäähalli rakennetaan kahden Pirkkolan liikuntapuistosta puretun jäähallin tilalle. Vanhat hallit asetettiin käyttökieltoon heikkojen sisäilmaolosuhteiden takia keväällä 2018. Uuden jäähallin rakentamisen on tarkoitus alkaa vuonna 2020.

Uusi maanvuokraussopimus mahdollistaa ylipainehallin Vallilanlaakson kentälle 

Kaupunginhallitus päätti muuttaa Kumpulan Nurmikenttä Oy:n kanssa aiemmin tekemäänsä maanvuokrasopimusta siten, että vuokra-alueelle Vallilanlaakson kentällä sijoitetaan ylipainehalli talvikausiksi vuoden 2024 loppuun asti.

Ylipainehallin koko on 2 816 m² ja se on tarkoitus pystyttää talvisin kuuden kuukauden ajaksi.

Kaikki kaupunginhallituksen kokouksen päätökset ovat luettavissa päätöstiedotteet-sivulla.