Sähköttäjänpuiston avajaisia vietetään 29. elokuuta

Itä-Pasilassa sijaitseva Sähköttäjänpuisto on kunnostettu. Suomi 100 -juhlavuoteen liittyen rakennusyhtiö YIT suunnitteli ja toteutti puiston kunnostuksen kiitoksena suomalaisille ja 100-vuotiaalle Suomelle. Uudistetun puiston avajaisia vietetään keskiviikkona 29. elokuuta.

Suunnittelun aikana kansalaiset ja yli 100 eri alojen asiantuntijaa pohtivat, miten pihoista ja puistoista voi rakentaa uudenlaisia yhteisöllisiä ja toiminnallisia tiloja, jotka mahdollistavat pihojen ja puistojen käytön oman kodin jatkeena parhaimmillaan ympäri vuoden. Tuloksena syntyneitä oivalluksia on hyödynnetty Sähköttäjänpuiston suunnitelmissa.

YIT:n järjestämiä uudistetun puiston avajaisia vietetään keskiviikkona 29. elokuuta kello 17–21. Puistojuhlassa kaupunkilaiset pääsevät yhdessä kokemaan uudistetun puiston – juhlan sisällön ovat luoneet yhteisöt ja kaupunkilaiset itse.

Puistojuhlassa seikkaillaan toimintapisteeltä toiselle. Ohjelmaa löytyy niin aikuisille, lapsille kuin lemmikeillekin. Illan hämärtyessä kello 20.30 puistojuhla huipentuu virallisiin avajaisiin ja tulishow’hun.

Tilaisuus taltioidaan videolle.

Lue lisää Uutta Helsinkiä -sivuilta