Saavutettavampi palvelukartta tehdään yhdessä – osallistu kommentoimalla!

Maailman saavutettavuuspäivää vietetään 16.5.

Helsinki kaupunki on aloittanut uuden palvelukartan kehittämisen yhteistyössä Annanpura Oy:n saavutettavuuskonsulttien kanssa. Annanpura osallistuu kehitykseen testaamalla uusia ominaisuuksia saavutettavuusnäkökulmasta ja antaa palautetta sekä käytännön ratkaisuja ongelmiin.

Ohjelmistokehittäjille Annanpuran konsultaatio on arvokasta ja avoin keskusteluyhteys on auttanut pitämään palvelukartan saavutettavuuden tason hyvänä koko kehityksen ajan.

Voit kommentoida kehitteillä olevan palvelukartan ensimmäisessä versiota, jossa on keskitytty erityisesti hakukokemuksen parantamiseen. Kehitysversioon lisätään uusia ominaisuuksia viikoittain ja palaute on arvokasta.

Palvelukartan tekijöiden blogissa lukija pääsee seuraamaan maailman saavutettavimman palvelukartan rakentamista. Kirjoittajina ovat kehityksessä mukana olevat eri alojen asiantuntijat.

Palvelukartan kehittämisessä ovat mukana Helsingin lisäksi Espoo, Kauniainen, Vantaa ja Turku. Palvelukartalta löydät kaupunkien julkiset palvelut ja saat tietoa niiden esteettömyydestä.

Lisää aiheesta:

Palvelukartan blogi

Palvelukartan kehitysversio

Nykyinen palvelukartta