Mansikoita. Kuva: Jarkko Hietanen

Rekrytointitilaisuus sadonkorjuutöihin 28. toukokuuta

Satokausi-projekti tarjoaa kausityömahdollisuuksia helsinkiläisille työnhakijoille Uudenmaan alueella. Työtehtävinä on muun muassa marjojen, vihannesten ja juuresten sadonkorjuutyötä, taimien istutusta, perunan nostoa ja tuotteiden pakkausta. Työ ei vaadi erillistä kokemusta ja siihen opastetaan Satokausipassin suorittamalla sekä paikan päällä työn alkaessa.

Rekrytointitilaisuudet kausitöihin järjestetään netissä 26.5. ja 28.5. eri tiloille. Tapahtumassa saat lisätietoa työpaikoista, niihin liittyvästä perehdytyksestä (Satokausipassi) ja mahdollisista työmatkakuljetuksista. Tapahtumassa sovitaan myös alustavat haastatteluaikataulut.

Työssä onnistumisen edellytyksiä ovat hyvä fyysinen kunto, huolellisuus toistuvissa työtehtävissä sekä reipas asenne töitä kohtaan. Poimintatyössä sovelletaan urakkapalkkausta, jossa lopullisen ansion määrä riippuu henkilökohtaisesta työsaavutuksesta.

Kevään sääolosuhteista riippuen poimintakausi alkaa kesäkuun alkupuolella ja jatkuu pitkälle elokuuhun.

Rekryilaisuuksiin voi liittyä alla olevista linkeistä:

Rekrytilaisuus 28.5. klo 14–15

Toinen tilaisuus järjestettiin 26.5.  
Lisätietoja:

www.hel.fi/toihinmaalle
neuvontanumero 09-310 28729 (arkisin klo 9–12)
toihinmaalle@hel.fi

Yhteistyö: TE-palvelut, kausitöitä.fi, säsongsarbete.fi, seasonwork.fi

Mukana ovat: Parikan marjatila (Vihti), Tapiolan luomutila (Sipoo), Tuomas Kekki (Vihti), Wennberg (Hyvinkää), Puhdas Sato Oy (Kuopio) ja Työelämän uudistusliittouman osuuskunta

Uutinen julkaistu 19. toukokuuta ja tuoreutettu 25. ja 26. toukokuuta.