Kampanjakuvassa iloiset ihmiset kannustavat äänestämään.

OmaStadin äänestysaika päättyy tänään torstaina 28. lokakuuta kello 20

Helsinkiläiset voivat äänestää OmaStadin verkkosivuilla ja OmaStadin äänestyspisteillä. OmaStadissa on jo lähes 40 000 äänestänyttä.

Äänestystilanteen kehittymistä voi seurata 15 minuutin välein päivittyvältä OmaStadin sivustolta.

OmaStadin äänestyksessä on kattavasti esillä, mitä moninaisempia ehdotuksia, kuten liikuntaan, luontoympäristöön ja siisteyteen liittyvät.

Äänestys

– OmaStadissa on jo lähes 40 000 äänestänyttä. Odotettavissa on loppuhuipennus, kun monet huomaavat äänestämisen jääneen viime tinkaan. Jokainen ääni kannattaa antaa, jotta viihtyisyyttä saadaan Helsinkiin lisää, kertoo kehittämispäällikkö Kirsi Verkka.

Unelmien Helsinki tehdään yhdessä

Äänestämiseen on tarjolla tukea useissa kaupungin toimipisteissä sekä tapahtumissa eri puolilla Helsinkiä. Mikäli äänestäjällä ei ole äänestämisessä tarvittavia pankkitunnuksia tai äänestäminen tuottaa muuten vaikeuksia, voi äänestää avustetusti henkilötodistusta näyttämällä (henkilökortti/passi, nuorilla kela-kortti). Lisäksi tietoa ja neuvontaa tarjoavat kaikki Helsingin kirjastot, asukastalot ja palvelukeskukset.

OmaStadi on Helsingin tapa toteuttaa osallistuvaa budjetointia. Helsinki käyttää 8,8 miljoonaa euroa kaupunkilaisten ideoiden toteuttamiseen. Ideoista kehitetään yhdessä ehdotuksia, joista kaupunkilaiset äänestävät. Kaupunki toteuttaa eniten ääniä saaneet ehdotukset.

OmaStadin äänestämiseen liittyvissä ongelmatilanteissa sinua palvelee myös digituki numerossa 09 310 10011 (ma-pe klo 8-11 äänestyksen aikana 6.10–28.10.2021).

Lue lisää:

Äänestys

Äänestystilanne

Äänestyksen tuki ja tapahtumat

OmaStadi

Löydä tapasi osallistua ja vaikuttaa Helsingin kehittämiseen

Kuva: Mainostoimisto KMG Turku, Helsingin kaupungin aineistopankki.