Olympiastadionin uutta rimoitusta.

Olympiastadionin avajaisviikkoja juhlistetaan elo- ja syyskuussa 2020

Ensi syksynä ilmassa on suuren juhlan tuntua, kun Helsingin Olympiastadion avaa jälleen porttinsa. Stadionin salaisuudet paljastetaan ensimmäisenä suurelle yleisölle. 

Olympiastadion uutta aikaa juhlistetaan kokonaisuudessaan avajaisviikoilla elo- ja syyskuussa 2020. Avajaisviikkojen aikana järjestetään useita maksuttomia vierailijapäiviä, jolloin voi koeistua stadionin uudet penkit ja aistia uuden aikakauden tunnelmaa. Syyskuussa ovet avataan myös kenttäalueelle ja vierailijat kutsutaan liikkumaan.

Avajaisviikoilla pääsee tutustumaan myös täysin uudistettuun Urheilumuseoon, jossa panostetaan elämyksellisyyteen ja vaihtuviin näyttelyihin. Ensimmäisessä vaihtuvassa näyttelyssä avataan stadionin vaiheita 1920-luvun haaveista olympiavuoteen 1952 ja monien hienojen hetkien kautta 2020 uudistukseen. Urheilumuseon sisäänpääsy on ilmainen alle 18-vuotiaille. Stadionin torniin pääsee tuttuun tapaan pientä pääsymaksua vastaan.

Avajaisviikoilla käynnistyvät myös Olympiastadionin suurtapahtumat

Helsinki Design Week kokoaa yhteen monialaiset suunnittelujoukkueet ja tuo näytille parasta muotoilua Olympiastadionille, niin Suomesta kuin maailmaltakin. Helsinki Design Week -tapahtumia on stadionilla 10.-13.9.2020.

Avajaisviikkojen aikana käynnistyvät myös maksulliset konsertit:

  • Stadionation Avajaisshow 7.8.2020
  • Sunrise Avenue - Sunrise Avenue & Friends 14.8.2020
  • Sunrise Avenue: Thank You For Everything - The Final Tour 15.8.2020
  • Antti Tuisku - Bailantai 21.-22.8.2020

Lisää aiheesta:

Aiheesta aiemmin:

Kuva: Mika Lappalainen.