Kuva: Ohjaamo Helsinki, Saana Rantsi

Ohjaamo Helsinki opiskelu- tai työpaikan metsästäjän tukena

Opiskelu- tai työpaikka haussa? Vaihtoehtoja on runsaasti tarjolla, ja Ohjaamo Helsinki auttaa kartoittamalla vaihtoehtoja yhdessä nuoren kanssa.

Ohjaamon tarjoaman henkilökohtaisen neuvonnan lisäksi järjestetään rekrytointi- ja koulutustapahtumia, joihin kaikki alle 30-vuotiaat nuoret ovat tervetulleita.

Rekrytointitapahtuma tiistaina 6.9.2016 klo 12–16

Tapahtumassa nuori pääsee esittäytymään työnantajille sekä keskustelemaan tarjolla olevista työpaikoista ja niihin hakemisesta. Mukana on useita yrityksiä, jotka etsivät aktiivisesti työntekijöitä muun muassa ravintola-, turvallisuus-, rakennus- ja kaupan alalle.

Hakupajassa voi heti hakea kiinnostavia työpaikkoja. Ohjaamon, Respan ja TE-toimiston työntekijät auttavat työnantajien kohtaamisessa ja hakemusten kirjoittamisessa. Lisäksi voi osallistua työnantajien pikahaastatteluihin eli CV kannattaa ottaa mukaan.

Tapahtumapaikka: Kaivokatu 8 B, 6. krs


Kohti koulutusta -tapahtuma tiistaina 13.9.2016 klo 12–15

Jos nuorta askarruttaa opiskelupaikka tai -ala, neuvoja saa messutyylisestä Kohti koulutusta -tapahtumasta, jossa lähialueen ammatilliset oppilaitokset esittäytyvät. Mukana on myös nuoria liikuntaan kannustava NYT-hanke sekä Helsingin kaupungin nuorten työpajat.

Tapahtumassa saa tietoa eri koulutusvaihtoehdoista: ammatillisista perustutkinnoista, valmentavasta koulutuksesta, aikuiskoulutustarjonnasta, opinnoista ammatillisissa erityisoppilaitoksissa ja oppisopimusmahdollisuuksista. Samalla on mahdollisuus hakea ajankohtaisimpiin koulutuksiin.

Opettajat, työelämävalmentajat ja uravalmentajat ovat tilaisuudessa nuoren apuna. Tarjolla on myös opinto-ohjaajien infopiste, josta voi varata ajan myöhempään keskusteluun.
              
Tapahtumapaikka: Kaivokatu 8 B, 6. krs

 

Ohjaamo Helsinki
Fredrikinkatu 48 (yllämainitut tapahtumat osoitteessa Kaivokatu 8 B, 6. krs)
Avoinna kesäkaudella: ma-pe klo 10–17
Palvelupuhelin ma-pe klo 9–15: 040 704 6818 / 09 310 5861
Sähköposti: ohjaamo(at)hel.fi

 

Facebook.com/ohjaamohelsinki

Twitter.com/ohjaamohki

Instagram.com/ohjaamohelsinki

 

Ohjaamo Helsingin toiminnasta vastaa kaupunginkanslian elinkeino-osasto yhdessä nuorisoasiainkeskuksen, opetusviraston, sosiaali- ja terveysviraston sekä Uudenmaan TE-toimiston kanssa. Toiminnan käynnistämiseen ja kehittämiseen on saatu rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta Keski-Suomen ELY-keskuksen kautta.

 

JAA