Ohjaamo Helsinki järjesti yhteistyössä JYSK-ketjun kanssa rekrytapahtuman Forumin kauppakeskuksessa.

Ohjaamo Helsingin rekrytapahtumat tuloksekkaita

Lokakuun lopussa Ohjaamo Helsinki järjesti yhteistyössä Jysk-ketjun kanssa rekrytapahtuman Forumin kauppakeskuksessa. Tapahtumassa markkinoitiin Jyskin lukuisia kokoaikaisia ja vakituisia työpaikkoja, joita oli tarjolla eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Helsingin elinkeino-osaston työvoima- ja maahanmuuttoyksikön nuorten palvelut, joihin Ohjaamo Helsinki kuuluu, on tehnyt kolmen vuoden ajan yhteistyötä kauppakeskus Forumin kanssa nuorten työllisyyden edistämiseksi.

”Tällä kerralla hakijoita oli noin 50, joista sopivimmat kutsuimme tapaamiseen paikan päälle. Haastattelut pidettiin Forumin kauppakeskuksessa, jossa osallistujat kävivät myös tutustumassa uuteen City-myymäläämme”, kertoo Jyskin HR Business Partner Jonathan Laitala.

Haastatteluun osallistuneet hakijat olivat tyytyväisiä tapahtumaan ja kertoivat saaneensa monipuolista tietoa työstä. Myös Jyskin uramahdollisuudet ja koulutuspolut työn ohella kiinnostivat hakijoita, kertoo yrityskoordinaattori Tuulia Rauhala-Kaltio. Hän osallistui yhdessä Jyskin kanssa tapahtuman suunnitteluun, markkinointiin ja toteutukseen.

"Mielestäni on tärkeätä, että rekrytointitapahtumia järjestetään kauppakeskuksissa, lähellä konkreettista myymälätyöympäristöä", sanoo Spondan markkinointipäällikkö  Pia Rosvall kertoo.

Loppukesästä, 29. elokuuta, Itä-Helsingissä Malmitalossa järjestettiin Ohjaamo Helsingin toimesta 15 työnantajan rekrytapahtuma. Tilaisuus veti paikalle 200 avoimista tehtävistä kiinnostunutta. Malmitalossa järjestettiin rekrytapahtuma myös 7. marraskuuta.

Ohjaamo Helsingin ja Kauppakeskus Itiksen rekrytapahtuma 24. lokakuuta puolestaan kiinnosti lähes 300 työnhakijaa.

Ohjaamo Helsingin rekrytapahtumien kohderyhmänä ovat 18–30-vuotiaat työnhakijat.


Lisätietoja

Ohjaamo Helsinki

JAA