Malmitalossa järjestettyyn rekrytapahtumaan osallistui 15 työnantajaa ja noin 200 työnhakijaa.

Nuorten Ohjaamo Helsingin rekrytapahtumista hyviä tuloksia

Ohjaamo Helsingin alueelliseen toimintaan liittyen järjestettiin Itä-Helsingissä Malmitalossa suuri rekrytapahtuma 29. elokuuta. Kohderyhmänä olivat 18–30-vuotiaat työnhakijat.

Nuorten monialaiseen tukemiseen keskittyvä Ohjaamo Helsinki pilotoi tällä hetkellä Pohjois- ja Itä-Helsingin alueilla Ohjaamo-toimintoja, jotta monipuoliset ja matalan kynnyksen palvelut työtä tai koulutusta kohti olisivat lähellä myös näiden alueiden asukkaita.

”Syksyn kuluessa Pohjois- ja Itä-Helsingissä järjestetään muitakin rekrytointitapahtumia”, kertoo yrityskoordinaattori Tuulia Rauhala-Kaltio Helsingin kaupunginkanslian elinkeino-osastolta.

Malmitalossa järjestettyyn rekrytapahtumaan osallistui 15 työnantajaa, joilla kaikilla oli runsaasti työpaikkoja tarjolla. Työnhakijoita oli liikkeellä noin 200. Työpaikkojen lisäksi tapahtuma tarjosi uraohjaajien neuvontaa, vinkkejä työhaastatteluun sekä mahdollisuuden päästä työnantajien pikahaastatteluihin ja edetä suoraan kohti työpaikan saamista. Lisäksi koulutuspoluista sai halutessaan keskustella Stadin ammattiopiston asiantuntijoiden kanssa.

Työnhakijat olivat tyytyväisiä siihen, että paikalla oli paljon eri alojen työnantajia, joiden kanssa pääsi keskustelemaan ja pikahaastatteluun tuomaan osaamistaan esille. Nuorten toive kuului: ”Lisää tällaisia tapahtumia! Tämä oli hyödyllinen, ja oli hienoa päästä haastatteluun!”

Myös tapahtumaan osallistuneet työnantajat olivat tilaisuuteen tyytyväisiä. Mukana olivat Adecco, Airpro, Bolt Works, Comforta, ISS, Jysk, Kierrätyskeskus, Niemi, Onni terveys, Securitas, Seure, Staffpoint, Stark, Taksisolutions ja Transval.


Lisätietoja

Ohjaamo Helsinki


JAA