Yritystreffit-tapahtuma järjestetään 19.9.2019. (Kuva: NewCo Helsinki)

NewCo Helsingin menestyksekkäät Yritystreffit saavat jatkoa

Viime vuonna sadat yritykset saivat erinomaisia tuloksia NewCo Helsingin Yritystreffeiltä. Nyt tapahtuma järjestetään uudistetussa muodossa.

Myynnin tuloksellisuuteen keskittyvä Myynnistä tuli Helppoa! -tapahtuma on entistäkin monipuolisempi. Tapahtumassa digialan huippuasiantuntijat päivittävät yrittäjien myyntiosaamista tekoälyaikaan ja lisäksi harjoitellaan tehokkaimpia myyntitekniikoita.

”Tapahtuman suosio kertoo selkeästi sen, että yrittäjät näkevät uuden oppimisen ja verkostoitumisen olennaisen tärkeäksi kasvun kannalta”, sanoo NewCo Helsingin yritysneuvoja Heli Vuoksimaa.

Torstaina, 19. syyskuuta järjestettävä tapahtuma on tällä hetkellä täynnä, mutta mikäli peruutuksia tulee, voi paikkansa vielä varata. 

Yritystreffit on suunnattu sekä aloittaville että kasvua hakeville yrittäjille. Uusien myyntioppien lisäksi tilaisuus tarjoaa mahdollisuuden tavata uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita sekä tehdä kauppaa.

Kaupunginkanslian elinkeino-osastoon kuuluvan NewCo Helsingin tavoite on kasvattaa menestyvien yritysten ja yrittäjien määrää tarjoamalla palveluita, jotka tukevat alku- ja kasvuvaiheen yrittäjiä.

Lisätietoja

Aika: 19.9.2019, klo 13–20.30
Paikka: OP Vallila, Gebhardinaukio 1

Tilaisuus on maksuton. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä.

Tapahtuma on tällä hetkellä täynnä, mutta mahdollisia peruutuspaikkoja voi varata tapahtumasivulla, jossa tutustuttavissa myös tarkka ohjelma:

Myynnistä tuli helppoa!

JAA