Suoraan sisältöön
A A A

MM-kisoja jännitetään Senaatintorilla sunnuntaina

MM-jääkiekon pronssiottelua, Venäjä-Suomi, pääsee katsomaan Senaatintorilla sunnuntaina 21. toukokuuta klo 17.15 alkaen. Helsingin seurakunnat tarjoavat jääkiekon MM-kisakatsomon yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliiton, Helsingin kaupungin ja Veikkauksen kanssa.

Juuri ennen pronssiottelun alkua Senaatintorilla päättyy Kirkon Musiikkijuhlien viimeinen tilaisuus, joten lavarakenteet, isot näytöt ja kaikki muu tarvittava, kuten bajamajat ovat jo kisakatsomoa varten valmiina. Tapahtumassa esitetään MTV3-kanavan suora ottelulähetys Kölnistä.

Senaatintorilla on kaksi isoa screeniä, tapahtuma aloitetaan Finlandialla ja urkuri nostattaa tunnelmaa. Kommentaattorit Pentti Lindegren ja tv-pappi Kari Kanala sekä asiantuntijat ovat äänessä erätauoilla ja mainoskatkoilla.

Veikkaus lähti seurakuntien kanssa innolla mukaan tapahtumaan, sillä Veikkauksen pelien tuotoilla tuetaan vuosittain jääkiekkoa usealla miljoonalla eurolla. Näillä veikkausvoittovaroilla luodaan mahdollisuuksia suomalaisille junioreista harrastajiin ja huippu-urheilijoihin.
 

Huom! Kulku Senaatintorille Kauppatorin puolelta.

Poikkeusliikenne

Kirkon musiikkijuhlien aikainen poikkeusliikenne on voimassa Senaatintorin ja Tuomiokirkon alueella myös MM-kisakatsomotapahtuman aikana 21. toukokuuta. Tuolloin Unioninkadun ja Snellmaninkadun välinen osuus Kirkkokadusta on suljettu. Lisäksi tarvittaessa Unioninkatu Kirkkokadun kulman ja Aleksanterinkadun välillä voidaan sulkea poliisin ja järjestyksenvalvonnan tekemän arvion perusteella.

Tapahtuma somessa


Facebook: MM-kisakatsomo Senaatintorilla

#kiekkokirkko  #MM2017 #mmkisat  #leijonat #mahdollisuuksia
 
 

(Uutista päivitetty 21.5.2017.)

JAA