Helsingin kaupungintalon aulan tapahtumatori. (Kuva: Laura Oja)

Meet & Greet -tapahtumassa esitellään helsinkiläisille nuorille suunnattuja palveluja

Nuorille ja nuorten kanssa työskenteleville suunnattu Meet & Greet järjestetään keskiviikkona 30. lokakuuta kello 12–15 Helsingin kaupungintalon aulan tapahtumatorilla. Tapahtumassa esitellään helsinkiläisille 15–29-vuotiaille nuorille suunnattuja palveluja ja muuta toimintaa.

Meet & Greet tarjoaa myös tilaisuuden verkostoitua, jakaa ideoita ja innostua yhdessä. Live-tietoiskuista saa kätevästi uutta infoa ja Meet & Greet -messupassilla voi osallistua arvontaan.

Tapahtumaa juontaa yhteiskunnallinen vaikuttaja Gurmann Saini, joka on edistänyt yhdenvertaisuustyötä eri järjestöissä, kuten Eurooppanuorissa yhdenvertaisuusohjelman kautta. Tällä hetkellä hän toimii Eurooppanuorten varapuheenjohtajana.

Meet & Greet -tapahtumassa mukana

3T-hanke, Sospedin Mieletöntä valoa -hanke, Mielenterveyden keskusliitto, Stadin ammatti- ja aikuisopisto / koulutusta työllisyydenhoidon asiakkaille -tiimi, Autismisäätiö, PKS nuorisoasunnot / Omaplääni, Kurvi, Live-koulutuspalvelut, Tyttöjen talo, Nuorisotakuutalo, Palasista eteenpäin -hanke, Itä-Helsingin Klubitalo, Aulakodit, Maria Akatemian Keijun varjo -hanke, Amigo / HDL, Kanssala / HDL, Liito-hanke / Kuntoutussäätiö ja Hero, Nuorten Sote / terkkarit ja sosiaaliohjaajia, Stadin ammatti- ja aikuisopisto / Nuorten työpajat, Vamlas, Svepsin ja HNMKY:n etsivät, SPR Nuorten turvatalo ja Ohjaamo Helsinki.

Lisätietoja

Vapaa pääsy
Tapahtuma-aika: ke 30.10. klo 12–15
Tapahtumapaikka: Helsingin kaupungintalon tapahtumatori, Pohjoisesplanadi 11–13

Ohjaamo Helsinki