Kaupunginvaltuustossa on tänään kyselytunti

Kaupunginvaltuustossa on tänään kyselytunti. Lisäksi esityslistalla on Kaarelan raitin päiväkodin ja Kannelmäen peruskoulun Kaarelan raitin toimipisteen hankesuunnitelma sekä Vartiokylän Myllypuron Myllymatkantie 1 asemakaavan muutos sisältäen liikennesuunnitelman.

Kyselytunnilla käsitellään Kaisa Hernbergin (vihr.) kysymystä pormestari Jan Vapaavuorelle poliittisten ryhmien rakentavasta yhteistyöstä. Miten aiotte varmistaa, että eri poliittisten ryhmien rakentava yhteistyö on mahdollista ja sujuvaa nyt tunneliratkaisun jälkeen ja etteivät tähän liittyvät kiistat haittaa muiden hankkeiden etenemistä?

Toisena aiheena kyselytunnilla on Petrus Pennasen (pp) kysymys apulaispormestari Sanna Vesikansalle lääkärien suuresta vaihtuvuudesta terveyskeskuksissa. Onko Helsingin mahdollista edistää viroissa pysymistä, esimerkiksi määrittämällä potilassuhteiden kesto hyvinvointisuunnitelmassa seurattavaksi asiaksi ja perustamalla erikoistuville lääkäreille virkoja, jotka olisivat voimassa esimerkiksi erikoislääkäriksi valmistumiseen asti?

Kello 18 alkavaa kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai paikan päällä valtuustosalin lehteriltä, sisäänkäynti osoitteesta Sofiankatu 3. Kokouksen voi katsoa myös myöhemmin tallenteena Helsinki-kanavalla.

Päätöksistä voi lukea kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteesta. Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä @helsinki

Keskusteluun voi osallistua hashtagilla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta:

Kaupunginvaltuuston esityslista 23.10.2019

Helsinki-kanava