Kaupunginvaltuustossa on keskiviikkona kyselytunti

Kaupunginvaltuuston syksyn toisessa kokouksessa keskiviikkona 11. syyskuuta käsitellään muun muassa  Etu-Töölön lukion perusparannuksen hankesuunnitelmaa sekä Päiväkoti Vaapukan ja Roihuvuoren ala-asteen uudisrakennuksen hankesuunnitelmaa. Valtuustossa on myös kyselytunti.

Päiväkoti Vaapukan ja Roihuvuoren ala-asteen Marjaniemen toimipaikan uudisrakennuksen tarkoituksena on korvata nykyiset päiväkoti Vaapukan, päiväkoti Lakan ja päiväkoti Mustikan tilat sekä Roihuvuoren ala-asteen nykyiset Sinivuokonpolun tilapäiset tilat.

Kokouksen asialistalla on myös muun muassa luovutusperiaatteiden määrittäminen Garden Helsinki -hanketta varten varatulle alueelle.

Valtuutettujen kyselytunnille on valittu käsiteltäväksi HSL-lippujen hintojen nousupaine ja toisen asteen maksuttoman oppimateriaalin pilottiprojekti sekä puhdistamattomien lumien kaataminen mereen.

Kokousta voi seurata paikan päällä kaupungintalon valtuustosalin lehtereiltä tai verkossa Helsinki-kanavalla kello 18 alkaen.  Kokous on nähtävillä Helsinki-kanavan arkistossa myös jälkikäteen. Päätöksistä kerrotaan lisäksi kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteessa. 

Kokouksessa käsiteltäviin asioihin voi tutustua esityslistasta. Taustatietoa voi hakea Päätökset -palvelusta.

Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä asiasanalla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta

Kokouksen esityslista 11.9.2019


Helsinki-kanava


JAA