Kaupunginvaltuuston etäkokous.

Kaupunginvaltuuston etäkokous pidetään 10.6.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu etäkokoukseen keskiviikkona 10.6. klo 18. Esityslistalla on Laakson yhteissairaala sekä terveysasemahankintojen kilpailutus ja yksityisten kokeilu. Muita esityslistalla olevia asioita ovat muun muassa ympäristöraportti sekä kielilukion ja Suuntimopuiston koulu- ja päiväkotirakennuksen hankesuunnitelmat.

Kaupunginvaltuuston kokoukset pidetään etäkokouksina myös kesä- ja elokuussa. Valtuustosalissa siirrytään kuitenkin keskiviikkona 10.6. salijärjestelmään, jolloin normaali istumajärjestys palautetaan saliin ja turvavälimerkintöjä ei enää käytetä.

Kaupunginvaltuuston yleisölehteri on suljettu koronaepidemian vuoksi. Kaupunginhallitus päätti lehterin sulkemisesta kokouksessaan 4.5.2020. Päätöksen taustalla vaikuttaa kuntalakiin 1.5.2020 tullut muutos, jonka mukaan kunnan toimielinten julkista kokousta voi seurata vain sähköisesti kunnanhallituksen päätöksessä osoittamalla tavalla. Tämän seurauksena yleisölehteri pidetään suljettuna 31.7.2020 asti. Valtuuston kokouksia on kuitenkin mahdollista seurata Helsinki-kanavalla

Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä @helsinki. Keskusteluun voi osallistua hashtagilla #helvaltuusto.

Kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista on julkaistu kaupunginvaltuuston sivuilla.