Suoraan sisältöön
Etusivu
A A A

Kaupunginvaltuusto käsittelee nuorten aloitteita

Kaupunginvaltuusto käsittelee keskiviikkona nuorten tekemiä aloitteita. Nuoret ovat tehneet aloitteet osallistumis- ja vaikuttamisjärjestelmä Ruudin kautta viime vuoden aikana.

Viime vuonna aloitteita tehtiin yhteensä 20. Ne käsittelivät muun muassa nuorten tiloihin, harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon liittyviä asioita. Yksi aloitteista koski poliittisten nuorisojärjestöjen mahdollisuuksia kertoa toiminnastaan kouluilla, yhdessä toivottiin nuorten kasvun ja kehityksen tukemiseksi itsenäistymiskursseja.

Asialistalla on myös muun muassa selvitys Korkeasaaren eläintarhan tulevasta hallinto- ja toimintamallista sekä useita asemakaavamuutoksia. Kaikkiin valtuuston käsittelemiin asioihin voi tutustua kokouksen esityslistasta.

Kello 18 alkavaa valtuuston kokousta voi seurata suorana lähetyksenä Helsinki-kanavalla tai katsoa sieltä myöhemmin tallenteena. Kokousta voi myös seurata paikan päällä valtuustosalin lehteriltä, jolloin sisäänkäynti on osoitteesta Sofiankatu 3. Päätöksistä voi lukea kokouksen päätyttyä kaupunginvaltuuston päätöstiedotteesta.

Kokouksen aikana keskustelua voi seurata Twitterissä @helviestinta-tililtä. Keskusteluun voi myös osallistua asiasanalla #helvaltuusto.

Lisää aiheesta
Kaupunginvaltuuston esityslista 19.04.2017
Helsinki-kanava

JAA