Valtuuston etäkokous.

Kaupunginvaltuusto kokoontuu 6.5. – Valtuutetuille infotilaisuus koronasta

Kaupunginvaltuusto kokoontuu etäkokoukseen keskiviikkona 6.5.2020 klo 18. Esityslistalla on muun muassa Vartiokylän korttelin ja sen läheisten alueiden asemakaavan muuttaminen kielilukion rakentamista varten sekä Helsingin Medialukion peruskorjaushankesuunnitelman enimmäishinnan korottaminen.

Tämän lisäksi valtuuston kokouksen yhteydessä järjestetään valtuutetuille infotilaisuus koronatilanteesta. Infotilaisuudessa puhuvat pormestari Jan Vapaavuori sekä apulaispormestarit Pia Pakarinen, Anni Sinnemäki, Nasima Razmyar ja Sanna Vesikansa. Infoa ja valtuuston kokousta on mahdollista seurata Helsinki-kanavalla. Infotilaisuuden jälkeen valtuuston kokous jatkuu normaalisti.

Kaupunginvaltuuston yleisölehteri on suljettu koronaepidemian vuoksi. Kaupunginhallitus päätti lehterin sulkemisesta kokouksessaan 4.5.2020. Päätöksen taustalla vaikuttaa kuntalakiin 1.5.2020 tullut muutos, jonka mukaan kunnan toimielinten julkista kokousta voi seurata vain sähköisesti kunnanhallituksen päätöksessä osoittamalla tavalla. Tämän seurauksena yleisölehteri pidetään suljettuna 31.7.2020 asti. Valtuuston kokouksia on kuitenkin mahdollista seurata Helsinki-kanavalla.

Kaupunginvaltuuston kokouksen esityslista on julkaistu kaupunginvaltuuston sivuilla.

Helsinki – ajankohtaista koronasta

Kuva: Kata Kauppinen