Suoraan sisältöön
A A A
Yritystä Stadiin! on Helsingin Yrittäjien vuoden suurin yrittäjätapahtuma.

Kaupungin yritysneuvonnalla kysyntää Yritystä Stadiin -tapahtumassa

NewCo YritysHelsingin pisteellä oli vilskettä Helsingin Yrittäjien järjestämässä Yritystä Stadiin -tapahtumassa 10. toukokuuta. Asiakaskeskusteluja käytiin puolisensataa ja tunnelma oli innostunut.

Yrittäjien ja yrittäjähenkisten kohtaamispaikkana toimivan Yritystä Stadiin -tapahtuman teemana oli tänä vuonna myynti, markkinointi ja muuttuvat työn markkinat.

Päivän monipuolista ohjelmaa täydensi Tapahtumatori, jossa myös Helsingin kaupungin yritysneuvontaa tarjoava yrityskasvun keskus NewCo YritysHelsinki kertoi palvelutarjonnastaan. Keskusteluteemoina toistuivat kasvu ja sen mahdollistajat, rekrytointi sekä myynnin ja markkinoinnin kehittäminen.

”Kävijät olivat pääosin jo toiminnassa olevia yrittäjiä, joista moni ei selkeästi vielä tuntenut kaikkia palvelujamme. Tapahtuma antoi oivallisen tilaisuuden lisätä tietoisuutta, ja uskon, että saamme useita uusia asiakkaita sekä kasvuneuvontaamme että verkostoitumis- ja muihin tapahtumiimme”, yritysneuvoja Heli Vuoksimaa kertoo.

Neuvontaa tarjolla monella tapaa

Tällä hetkellä NewCo YritysHelsingin yritysneuvojan asiakkaaksi pääsyyn on noin kolmen viikon jono. Neuvontaa saa kuitenkin myös pikaisiin tarpeisiin.

Mikäli asiakkaalla on mielessä vain muutama kysymys, NewCo YritysHelsinki palvelee myös puhelimitse. Päivystävä yritysneuvoja vastaa kysymyksiin arkisin kello 9–11 numerossa 09 310 36406.

Nopeaa neuvontaa saa myös kasvotusten, jonottamatta varsinaiseen yritysneuvontaan. Pikaneuvonnan päivystävä yritysneuvoja on paikalla keskiviikkoisin kello 9–11 ilman ajanvarausta. Tapaamisen maksimikesto on 20 minuuttia ja siihen ilmoittaudutaan NewCo YritysHelsingin aulassa (Ensi linja 1).


Lisätietoja

NewCo YritysHelsinki

Yritystä Stadiin
JAA