Eurobakset 2017 yksi alkulohjoista järjestetään Helsingissä.

Kansalaistorista koripallon EM-kisojen kisakatsomo

Vuoden 2017 koripallon EM-kisat käynnistyvät torstai-iltana, kun Susijengi isännöi Hartwall Areenalla Ranskaa.

Kansalaistori muuntautuu EM-kisojen ajaksi Suomen suurimmaksi kisastudioksi, jossa voi seurata kaikki Susijengin ottelut.

Ohjelma on rakennettu koripallon ympärille ja kaiken ytimessä ovat klo 20.00 alkavat Suomen pelit (Islanti-peli 20.45). Pelien jättiskriiniltä seuraamisen lisäksi luvassa on monipuolista ohjelmaa kaikenikäisille pitkin päivää.

Arkiaamuina koriskentät valtaavat koululaiset kaupungin ja koripalloseurojen yhteistyössä järjestämissä aktiviteeteissa ja iltapäivällä koko alue avautuu kaiken kansan yhteiseksi fanialueeksi. Nuorille ja koululaisille suunnattujen koripallokenttien lisäksi alueella on oma perheen pienempien puuha-alue ja viikonloppuna lapsille suunnattuja esiintyjiä.

Tori on varustettu myös omalla kattavalla anniskelualueella sekä ruokaravintolapalveluilla yleisön viihtyvyyden takaamiseksi.

Alue on avoinna 31.8.-6.9. arkisin kello 15-22 ja viikonloppuna kello 11–22. Sisäänkäynti sekä Sanomatalon että Finlandia-talon päädystä. Fanialueen edustalla sijaitsevat koripallokentät ovat avoinna kaikille halukkaille arkisin kello 17-22 ja viikonloppuisin kello 9-22 viikonloppuna.

Koripallon EM-kilpailut, EuroBasket 2017, on osa Suomi 100 –juhlavuoden virallista ohjelmaa. Kilpailut järjestetään neljässä eri maassa. Suomi ja Helsinki isännöi yhtä kisojen alkulohkoista. 

Lisää aiheesta:

Kansalaistorin kisastudio

Ottelut ja liput

FIBA