Kansalaistorilla kansanjuhla 19.11. Kuva kisakatsomosta perjantailta 15.11. Kuva: Aleksi Salonen.

Huuhkajien kansanjuhla Kansalaistorilla tiistaina 19. marraskuuta kello 19-21

Huuhkajien historiallista EM-lopputurnauspaikkaa juhlitaan tiistaina 19. marraskuuta kello 19-21 kansanjuhlassa Helsingin Kansalaistorilla koko Huuhkajien joukkueen voimin! Huuhkajien lisäksi lavalla nähdään illan aikana liuta tunnettuja artisteja, muiden muassa JVG, Abreu, Kaija Koo ja Juha Tapio. Yllätyksiä unohtamatta.

Tule julkisilla, Reittioppaasta löydät bussien, raitiovaunujen, metrojen ja lähijunien aikataulut. https://www.hsl.fi/.

Kuvaaminen kännykkäkameroilla ja pokkareilla on sallittua ja ehdottoman toivottua!

Järjestelmäkameroiden, videokameroiden, nauhureiden, retkikalusteiden, grillien, lemmikkieläinten, alkoholijuomien, laser-osoittimien, ilotulitteiden sekä muiden vaarallisten aineiden tai välineiden tuominen alueelle tai sen välittömään läheisyyteen on ehdottomasti kielletty. Mukavaan tapahtumafiilikseen pääset helpommin, kun sinulla ei ole ylimääräistä tavaraa kannettavana.

Tupakointi on tapahtuma-alueella kiellettyä, konserttiväen turvallisuuden ja yleisen viihtyvyyden vuoksi. Kaikissa ongelmatilanteissa voit kääntyä järjestyksenvalvojien puoleen. Tunnistat heidät riemunkirjavista keltaisista ja oransseista huomioliiveistä.

Tapahtuman järjestävät Palloliitto, Nelonen Media & Radio Suomipop. Voit seurata tapahtumaa myös suorana lähetyksenä Neloselta klo 19-21 sekä Ruutu.fi -palvelusta ja Ilta-Sanomien nettisivuilta.

Lisää aiheesta Huuhkajien Facebook-sivuilta